Slađa i Đole Đogani devedesetih godina bili su jako popularni. Grupa " Đogani fantastiko" punila je klubove, a njihovi hitovi i danas nisu zaboravljeni. Par se rastao, a kako je to bilo raditi sa suprugom otkrila je nekadašnja pevačica.

"Bilo je sve dobro do moje 33. godine, ja sam bila lider svoje grupe i znala sam da ljudi dolaze zbog mene. Ali, počelo je sve da mi bude jednolično i monotono. Želela sam da budem lider i da imam igračice, a da on bude iza svega toga. Međutim, nismo se lepo shvatili, a ja pošto sam zadrta i odlučna nema da se čeka ništa, samo sam mu saopštila da želim razvod, pokupila sam decu i otišla sam", rekla je Slađa i naglasila da se kasnije, kroz godine preispitivala o odluci koju je donela.

"Imam dobru intuiciju i znam šta će sutra da bude. Ne kajem se zbog toga. Jeste da kada su došle četrdesete i vidiš da se svi foliraju, varaju jedni druge, pa onda dođeš u pedesete, pa kažem sebi da je možda trebalo i ja da istrpim nešto i prećutim. Mislila sam tad da zarad dece treba da trpim neke stvari, ali sada kada pogledam situaciju, ipak sam bila u pravu što sam se razvela. Ja sam grupi ‘Đogani’ napravila uspeh, oni su posle nastavili sa radom i sada su jako uspešni", rekla je jednom prilikom za Novu.rs Slađa i prisetila se kako si delili finansije.

sladja delibasic danas
Instagram/Sladja Delibasic 

 "Veoma lako, ja sam vodila kuću, decu, domaćinstvo, nastupe i plesnu školu, a Đole je bio zadužen za finansije. Meni finansije nisu nikada bile bitne, samo mi je bilo bitno da su svi zdravi i da je frižider pun. Ja sam Đoleta pustila tako i nisam ni znala kada ide i gde ide. Mi smo imali jednu kovertu u kući, kao što su moji roditelji imali i tu su bile sve pare. Sećam se da tata i mama stave svoju platu u kovertu i onda kada nam treba nešto daju nam, tako smo Đole i ja. Rekla sam mu da bih volela da imamo tu kovertu i ja želim da odem da kupim nešto na primer, a on je uvek voleo da se on pita za kupovinu i da on ide. Moram da napomenem da mi je svaki dan kupovao cveće na Kalinić pijaci“, rekla je Slađa dok je denser svojevremeno priznao da je teško podneo razvod.

"Veoma teško sam podneo razvod, prvi put u životu nisam znao da se snađem. Kad smo gradili kuću u kojoj sada živi Slađa, pravio sam dva sprata, veliko dvorište, zamišljao sam da ću u tom nekom delu, kada budem deda, peći roštilj. Video sam unapred ceo život s njom, zamišljao unuke. I odjednom kraj. Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje, rekao je Đole u dokumentarnom filmu "Život i scena" kada je priznao da je išao kod psihijatra.

zasto su se razveli djole i sladja
Youtube/Printscreen/ Iz Profila Tv Grand/Tv Kurir 

"Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo", ispričao je Đogani i naglasio da je Slađa kriva za razvod.

"Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘", ispričao je Đole.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO Kurir teleivizija