Slađa Delibašić i Đole Đogani pre više od dve decenije stavil su tačku na brak. Ostali su u dobrim odnosima, a pevačica je svojevremeno o rastanku govorila sa setom i priznala da je, možda, pogrešila.

"Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne", rekla je Delibašićeva jednom prilikom za "Kurir", a njihova ćerka Silvia tvrdi da je Slađa prošla kroz težak period.

"Mojoj mami je bilo teško da krene sve ispočetka ali ona je jaka žena, želela je da sve izgura sama. Pamtim neke situacije kada smo se odselile sa mamom, a tata je ostao u našoj porodičnoj kući. Moja mama je želela da započne samostalan život, ali ona je mnogo jako i nije želela da nam pokaže da joj je teško. Nakon toga je sve došlo na svoje. Ona je lavica, takvu ženu još nisam upoznala“, rekla je u emisiji "Ispovest" Silvia.

Đole nije krio koliko je teško podneo razvod.

"Molio sam Slađu da sednemo, pričamo i vidimo u čemu je problem. Čak sam išao kod psihijatra, tražio sam stručno mišljenje. Zvao sam je da zajedno odemo na razgovor i vidimo kako ćemo da se ponašamo u novoj situaciji i prema deci, jer ja nisam znao kako. Ona me je tada puna sebe pogledala i rekla: ‘Ti i treba da ideš kod psihijatra‘. Jednom sam uspeo da je odvedem, ali njoj se to nije dopalo", ispričao je Đogani i naglasio da je Slađa kriva za raspad braka.

"Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: ‘Ajde lepo da završimo sa svim tim‘", ispričao je u dokumentarnom filmu "Život i scena".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĐOLE ĐOGANI U SUZAMA! Ne propustite novu epizodu Realne priče večeras u 20.10 časova Kurir