Teodora Bjelica je pre nekoliko godina počela da se bavi glumom, krenuvši stopama svoje majke, glumice Gordane Bjelice. 

Gordana je Teodoru odgajila sama, a javnosti nikada nije otkrila ko je njen otac. Spekulisalo se da je u pitanju pokojni Miroslav Lazanski, vojni komentator i ratni izveštač, što ni Gordana ni Teodora nikada nisu potvrdile.

Mlada glumice ističe da je očinska figura niije nedostajala jer joj je majka pružila svu ljubav i podršku.

"Moja majka je meni bila čitav život i otac i majka i najbolja drugarica. Tako da to nisam osetila, samo u momentima nekim u toku odrastanja u osnovnoj školi kada su me deca zadirkivala zbog toga, ali majka mi je savršeno objasnila – porodica su ljudi koji se vole, pa čak i ako neko nije u krvnom srodstvu, koliko ima usvojene dece, pa se vole najviše na svetu. Tako da je bitan taj odnos ljudski, moja majka je meni sve na svetu“, rekla je glumica i priznala da se divi majci koja je uspela da je izvede na pravi put.

"Mogu samo da zamislim koliko joj je bilo teško i evo, ja sa 28 godina tek sada mogu da je razumem i smatram da svim samohranim majkama treba dati orden. Ja sada imam kuče, što se ne može porediti sa detetom, pa kada ostanem duže na snimanju, razmišljam da li sam ostavila dovoljno hrane i vode, a zamisli tek dete. Ona je meni ispričala da joj je pukao vodenjak kod kuće, pozvala je taksi i sama otišla na porođaj, vratila se kući sama. Rekla mi je: ‘Taj momenat kada sam ja tebe spustila na krevet i kažem: ‘Ne znam šta su sada? Šta ću sa tobom, joj?’, ja se ne bih usudila, svaka joj čast, i njoj i svim ženama koje se usude da budu samohrane majke“, rekla je za Nova.rs Bjelica i naglasila da njena majka nikada nije imala podršku porodice.

"Ne, moj deda je mene prvi put video sa četiri godine, baka takođe dolazila kako joj odgovara. Ona nije živela u Beogradu, pa je dolazila kada joj odgovora da se provede. Majka je bila potpuno sama, oni su bili sebični. Moja baka joj je rekla: ‘Sad si našla da rodiš dete kada je treba da uživam’, tako je bilo. Prve tri godine mog života moja majka nije radila, imala je novca, imala je galerije, bavila se nekretninama. Kupi stan, preuredi ga, pa ga preproda, držala je svoje galerije. Bila je fino obezbeđena i sposobna, tri godine je bila samo uz mene, a nakon toga je imala jednu dadilju“, rekla je mlada glumica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Snežana Dakić: Svaka žena treba da bude spremna da će jednog dana biti samohrana majka Kurir TV