Dugogodišnji partner Sandre Bulok Brajan Rendal je preminuo u 57. godini od ALS-a (amiotrofične laterlane skleroze). 

"S velikom tugom, obaveštavamo vas da je Brajan umro mirno, nakon trogodišnje borbe sa ALS (amiotrofičnom lateralnom sklerozom)", navela je porodica u saopštenju, a mnogi su ostali zatečeni jer nisu ni znali da je Brajan bolestan. 

Čak su se pojavila i glasine da par ima probleme u vezi, jer dugo nisu viđeni zajedno.

"Brajan je odlučio da ne priča o svojoj bolesti i svi mi koji smo ga voleli dali smo sve od sebe da tu odluku ispoštujemo.

Izuzetno smo zahvalni neumornim doktorima koji su nam pomagali dok je bolovao, kao i izvanrednim bolničarkama koje su praktično živele s nama, često žrtvujući i vreme koje bi inače posvetile svojim porodicama.

Molimo vas da poštujete našu privatnost u narednom periodu kako bismo mogli da ožalimo Brajana i pomirimo se s tim što nije bilo moguće da se s njim oprostimo", zaključuje se u saopštenju.

sandra bulok brajan rendal 0795066058-min.jpg
Profimedia 

Brajan je radio kao fotograf, završivši prethodno karijeru manekena i fotomodela. Holivudsku glumicu je upoznao 2015. godine kad je došao da slika rođendan njenog sina Luja. 

"Pronašla sam ljubav svog života", ispričala je glumica u intervjuu pre dve godine. "Imamo dvoje divne dece, zapravo troje, jer i Brajan ima ćerku. Ovo je nešto najbolje što mi se desilo u životu.

sandra bulok brajan rendal 0333796521-min.jpg
Profimedia 

Nije mi potreban papir da bih bila odana partnerka i odana majka. On je divan primer mojoj deci, baš onakav kakvog bih poželela. Veliki je hrišćanin, a ponekad imamo različite poglede na neke stvari, a on je i tada dobar primer. Veoma je strpljiv, pravi je svetac, uzdigao se do niova koji prosto nije ljudski", govorila je Sandra koja prolazi kroz najteži životni period.

Prema rečima glumice Oktavije Spenser Brajanovim odlaskom izgubila je srodnu dušu.

"Želi da se oprosti od njega na poseban način. Posuće Brajanov pepeo na Bahamima, jer je to mesto koje je obeležilo njihove živote. Tu su proveli neke od svojih najsrećnijih trenutaka sa svojom decom i prijateljima. Tamo su porovodili nedelje. Ima puno razloga i smisla da se baš tu od njega oprosti", rekla je glumica.

Bahami su mesto na kojem je par odlučio da proslavi svoju ljubav, a tamo su održali i neformalnu ceremoniju na kojoj su razmenili bračne zavete. 

ALS  je bolest koja napreduje postepeno, a prosečno preživljavanje je tri do pet godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume Kurir televizija