Otkako se pojavila na takmičenju za "Zvezde Granda", Aleksandra Prijović je važila za jednu od najvitkijih pevačica na srpskoj estradi.

To se, naravno, promenilo kad je ostala u drugom stanju, pre pet godina, a u trudnoći se dosta ugojila, naročito u poslednja tri meseca.

"Stalno sam imala gorušicu, pa sam jela testa, verujući da će mi tako biti lakše", ispričala je jednom prilikom pevačica. Ona je posle porođaja ostala sa čak 23 kilograma viška. Zato je otišla kod nutricioniste i dobila plan ishrane koji joj je umnogome pomogao.

aleksandra prijovic.jpg
Youtube / Aleksandra Prijović 

"Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo", navela je tad Aleksandra. "Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela", objašnjava žena Filipa Živojinovića.

aleksandra prijovic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Za nju je poseban problem bio to što nije mogla da se bavi nikakvom fizičkom aktivnošću budući da se porodila carskim rezom. "Ipak, za samo tri-četiri meseca sam uspela da skinem višak kilograma i čak budem mršavija nego pre trudnoće", objašnjava pevačica.

aleksandra prijovic 3-min.jpg
Youtube / Aleksandra Prijović 

Mali Aleksandar joj je ubrzo pomogao u održavanju vitke linije, otkako je prohodao, Aleksandra više nema problema s viškom kilograma. "Malo jedem, ne stižem, a samim tim mi se i smanjio apetit", kaže pevačica koja je mršavija nego ikada. "Imam malo celulita, Filip me opominje", priznaje. Više njenih slika pogledajte u galeriji!

ATA Images/ M.M, instagram/aleksandra prijovic Najlepša izdanja popularne pevačice.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Elena Karaman Instagram