Aco Pejović je ponosan otac tri ćerke, koje je dobio u braku sa suprugom Biljanom, za koju ne krije da je stub njihove porodice. Njegove četiri dame su mu životni pokretač, a naslednicama se trudio da usadi prave vrednosti.

"Vera ti pomogne da porodicu sačuvaš, trudio sam se da porodicu i klince uvedem u priču da znaju šta su prave vrednosti a šta nisu. Trudim se da idem svake godine na Hilandar, to je srpski hadžiluk, vidim da mnogo mladih ljudi odlazi na Svetu Goru. Gore treba otići zato što tih 4-5 dana koliko se ostane, čovek sam sebe preispita, ja bar sebe, ali znam i moji prijatelji i kumovi. To je meni neki ventil koji niko ne može da mi pruži, ni skijanje koje volim jako, ne može to da mi nadomesti. Ne postoji nikakav odmor koji može da mi odmori glavu kao što mogu gore da se odmorim", objasnio je Aco koji tvrdi da mu je prvi boravak u Hilandaru promenio život.

Aco Pejović o vaspitanju ćerki
ATA / Antonio Ahel 

"Tada sam doživeo nešto što nikada do tada nisam, a to je duhovni mir, kao i svu lepotu vere u kojoj sam našao utehu i oslonac. Ove godine šest dana proveo sam na Svetoj Gori sa prijateljima, fudbalerom Goranom Bunjevčevićem, političarom Vladom Zagrađaninom i predsednikom Košarkaškog kluba Partizan Predragom-Sašom Danilovićem. Želeo sam da i oni osete taj spokoj jer je meni nakon povratka sve u životu krenulo kako treba.

Obišli smo metoh manastira Hilandar koji se zove Milo Arsenica i nalazi se u gradu luci Jerisos od koje se kreće ka Hilandaru. Posle toga otišli smo brodom do luke Jovanica gde nas je čekao kombi koji nas je odvezao do manastira. Tog dana bila je proslava Svetog Vasilija Ostroškog pa smo do tri sata ujutro prisustvovali bdeniju. To je nešto posebno jer sam šest sati proveo sam sa sobom slušajući molitvu, a zbog pojanja monaha osećao sam se kao da pripadam nekom drugom vremenu. U tim trenucima prolazio mi je ceo život kroz glavu", rekao je tada Pejović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PALITE KUĆI EVO GA OVAJ SA LISICAMA! Aco Pejović ŠOKIRAO izjavom o tome kakav je u kafani: NEMA DA SE IDE DOK SE NE POPIJE Kurir televizija