Pevačica Sara Jovanović rođena je u Rimu, gde je provela veći deo detinjstva i osnovnog obrazovanja, a iz perioda života u Italiji nosi samo lepe uspomene.

"U Rimu sam živela do svoje šesnaeste godine, s pauzom između osme i jedanaeste. U Beograd sam se sa porodicom zvanično vratila 2009. godine. U tim godinama je nastalo mnogo divnih uspomena. Pamtim druženja po parkovima, šetnje, dečije kućne žurke... U osnovnoj, ali i u srednjoj školi sam imala fenomenalno društvo. S većinom tadašnjih prijatelja sam i danas u kontaktu, a mnogi su bili moji gosti u Beogradu", prisetila se pevačica za "Informer".

Međutim, u periodu kada je boravila u Srbiji, nije joj bilo lako da se privikne na novi sistem školovanja.

"Zbog pauze koju sam upravo pomenula, prvi i drugi razred sam završila u Italiji, a tokom trećeg smo došli u Beograd. Trebalo mi je vremena da se naviknem, jer je ovde gradivo išlo ispred italijanskog, naročito iz matematike. Doduše, meni je bilo teško i zato što sam morala da se prebacim na ćirilicu, koju do tada nisam imala priliku da učim. Ta razlika u školskom programu došla je do izražaja i kada smo se definitivno vratili", objasnila je Sara.

Njen otac je bio ambasador, što je bio razlog čestih selidbi.

"Nije bilo lako, a najteže mi je pala poslednja selidba jer se desila u tinejdžerskim godinama. Međutim, vrlo brzo sam 'prelomila' da je Beograd moj grad i da tu želim da gradim svoj život", rekla je pevačica koja je popularnost stekla u muzičkom takmičenju "Prvi glas Srbije".

Sara već dve godine uživa u vezi sa slovenačkim plesačem i koreografom Žigom Sotlarom, ali još ne razmišljaju o odlasku pred matičara.

"Planiramo da uživamo u ljubavi i da gradimo odnos bez pritiska 'godina', društva, medija i slično. Sve će se desiti u svoje vreme", istakla je za pomenuti medij.

Još fotografija Sare Jo pogledajte u galeriji ispod.

Youtube/Printsceen/KONTRA SHOW, Youtube / RTS Sara Jovanović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SARA JO PO PRVI PUT O NEVENI BOŽOVIĆ! Otkrila zbog čega ne pričaju: SVAŠTA SE IZDEŠAVALO! Spomenula i Mirnu Kurir televizija