Pevač Sergej Ćetković 2021. godine suočio se sa najtežim trenutkom u životu - od posledica korona virusa preminuli su mu i majka i otac. Najveću podršku u danima tuge pružale su mu supruga Kristina i ćerke Lola i Mila, a snagu je pronalazio i u veri.

"Dugo sam bio zbunjen, poražen jer nisam mogao ništa da uradim i onda jednostavno shvatiš da neke stvari jednostavno ne možeš promeniti. I ono što me generalno spasilo i što me drži mirnim u nekom smislu je vera i nada da su sada negde na nekom drugom i boljem mestu. Svi smo mi generalno tu u nekom prolazu i jednog dana ćemo se svi sresti tamo gore gde je mnogo lepše i prijatnije", rekao je pevač za hrvatski "IN Magazin". 

Sergej Ćetković o smrti roditelja
Youtube/Printscreen/RTS 

Sergej je sa suprugom Kristinom u braku već 24 godine, a ona trenutno vodi kanal posvećen kuvanju.

"Evo kao što vidite stomak uvlačim non stop. Teretana ne pomaže jer ona non stop kuva, jako dobro kuva i zbog toga stalno moramo da probamo sve te specijalitete. Trudim se da vodim računa o liniji, borim se", rekao je muzičar kroz smeh.

Kristina i Sergej trude se da svoje naslednice vaspitaju u duhu tradicije, o čemu je Ćetković jednom prilikom i govorio.

"Živimo u nenormalnom vremenu, bez ikakvog sistema vrednosti. Ali supruga i ja i dalje držimo do kućnog vaspitanja. Učimo ih da poštuju pre svega sebe, a onda i ljude u okolini. Nije lako, ali borimo se. S vremena na vreme ja preuzmem ulogu strožeg roditelja, a nekada žena. Igramo se dobrog i lošeg policajca, kao i svi ostali. Trudimo se da ih na najbolji mogući način naučimo kako da se pripreme za život. Za sada nam lepo ide, pošto su obe veoma dobre devojčice", rekao je on ranije.

Još fotografija Sergeja Ćetkovića pogledajte u galeriji ispod.

Amir Hamzagic/ATAImages, Youtube/Printscreen/RTS Sergej Ćetković

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SERGEJ ĆETKOVIĆ PROGOVORIO O SVOJIM USPONIMA I PADOVIMA! Priredili mu nešto o čemu nije mogao ni da sanja  Kurir televizij