Megan Markl je zabrinula sve svoje obožavaoce pojavivši se pred kućom u Montesitu u vunenom kaputu, na temperaturi višoj od 22C stepena.

I dok se modni portali bave podacima da je reč o modelu "Maks Mara" koji košta više od hiljadu dolara, drugi su se zainteresovali za malu nalepnicu koja je primećena na Meganinoj levoj ruci.

Disk u plavoj boji nalepljen je na unutrašnjoj strani ručnog zgloba, a danas se oglasila i kompanija koja proizvodi ovaj uređaj. "U pitanju je naš disk koji aktivira parasimpatički nervni sistem, a povezan je i sa našom aplikacijom. Klinički je dokazano da smanjuje stres i poboljšava san", naveo je proizvođač.

megan markl 0796867287 (1)-min.jpg
Profimedia 

Budući da je i ova kompanija odmah objavila Meganinu sliku na kojoj se vidi plavi disk, mnogi se pitaju da li je vojvotkinja spremna da ponovo oživi svoj blog koji je ukinula pred venčanje s Harijem.

"Slika Megan je pokazala da je ona u velikom stresu. Takođe, videli smo i da koristi sredstva koja bi mogla da joj pomognu, a saradnja s kompanijama je odličan način da iskoristi svoj lični brend dok je još jak", kaže Nik Ed, poznati britanski stručnjak za odnose s javnošću.

megan markl 0741589654-min.jpg
Profimedia 

Lekari su vrlo skeptični prema ovakvoj vrsti "pomagala". Međutim, američka FDA je dozvolila korišćenje "biodiska", koji sadrži tanak Teslin navoj. Ovo je vrsta električnog kola koji je dizajnirao Nikola Tesla i koji imitira prirodne frekvencije neurotransmitera u telu. Time se stimuliše proizvodnja GAMA A i GAMA B kiseline koje neutrališu stresom izazvane talase adrenalina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97