Pevačica Rada Manojlović proslavila se sada već davne 2007. godine, kada je u trećoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" osvojila treće mesto. Ona se i pre toga prijavljivala za ovaj šou, međutim bez većeg uspeha, ali se upornost isplatila i njena karijera krenula je uzlaznom putanjom.

Rada je tada živela u rodnom selu Četereže, a sada se prisetila kako se pela na štalu da bi "uhvatila" domet na telefonu, očekujući da joj iz "Granda" jave da li je prošla na audiciji. 

"Sećam se kako sam posle audicije čekala da me pozovu da mi jave da li sam prošla. Taj dan kad je trebalo da se pravi lista kandidata, pela sam se na štalu da hvatam domet. Nisam imala na telefonu, a na tom jednom mestu se javljala jedna bedna crta. Stavljala sam telefon visoko u neke predmete i čekala da zazvoni. Nisam u početku imala sreće, ali sam posle nekoliko puta uspela da prođem i dalje već znate kako je sve išlo u takmičenju kad sam ja u pitanju", ispričala je pevačica za "Republiku".

Rada I Haris se pomirili
ATA / Antonio Ahel 

Rada često nastupa na svadbenim veseljima, a kako kaže, nema problem da udovolji domaćinima, čak i ako to zahteva da se popne na sto, da pokisne ili se isprlja.

"Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pevala na jednom veselju, tu negde oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u 'Zvezdama Granda', gazda raširio neko ćebe da se svi tu poređamo, ali to se sve natopilo vodom. Kad su gosti već seli onako u veselju pod gasom, hajde da sednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam devojka iz naroda. Htela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali. Naravno, niko od mene na tezgi nije tražio da se valjam po blatu, mene je samo ponela atmosfera. Svakako sam imala stvari da se presvučem, neću pokisla da pevam, to su veselja koja traju po ceo dan", prisetila se.

rada manojlovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Rada kaže da podržava kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima, jer to i sama radi. 

"Pela sam se redovno na stolove i, pravo da vam kažem, meni je lepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpevam pesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i znate, kad tako postupate, ima posla. Uvek će neko da se seti da vas opet pozove na proslavu, venčanje... Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima", iskrena je pevačica.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ Kurir TV