Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić zajedno su već 14 godina i imaju četvoro dece, dve ćerke i dva sina. Iako važe za jedan od najskladnijih domaćih parova, 2014. godine njihova sreća je umalo bila narušena. Fudbaler je, naime, tada uslikan sa javnosti nepoznatom devojkom, koju je tom prilikom držao u naručju, a Mirka, koja je tada treći put bila trudna, je potom prokomentarisala ovu situaciju.

"I pored skandala koji je zadesio naše porodice moram da sačuvam duševni mir, jer sam u sedmom mesecu trudnoće. Svako je jedinka za sebe i mora da odgovara za svoje postupke. Spornu fotografiju svako može da protumači na svoj način. Znam da je to veče bio u kafani. Ja nisam mogla, jer sam imala druge obaveze. Kako ću da rešim ovo sa njim je samo naša stvar. Šta i koliko dozvoljavamo jedno drugom je opet naša stvar. Zovite aktera priče, ne mene. Vujadin je retko u Beogradu i normalno je da poželi da izađe sa svojim društvom. Nemam problem s tim. Ljubomora postoji u granicama normale", rekla je tada glumica za "Informer".

 Vasiljevićeva je nakon nekog vremena ponovo upitana da prokomentariše ovu situaciju, a tada je rekla:

"On jeste bio na fotografijama, to je činjenica, ali morao je da vežba. To je tema o kojoj nisam želela da govorim za medije jer su mediji sedma sila, a sa silom se ne treba puno šaliti i imati neki sukob. Oni su malo napali nas, bili smo im interesantni, svašta su pisali. On jeste bio na fotografijama, ali šta sad, Bože moj…vežbalo se."

Ona je kasnije u jednom intervjuu istakla i da se ne plaši da će je Vujadin prevariti.

mirka vasiljevic i vujadin savic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Ne strepim da će me Vujadin prevariti, ne volim da živim u strahu, to razara čoveka. Oboje smo poznate ličnosti, i da se desi, sve bi izašlo na videlo. Džaba nam i brak i troje dece ako nema poverenja. Vujadin će biti na gubitku ako me prevari, a ne ja, jer se sve vreme dajem maksimalno", pričala je Mirka, pre nego što je par 2021. godine dobio četvrto dete, ćerku Aniku.

Glumica je govorila i o tome da Vujadinu ne proverava mobilni telefon i Instagram.

"Njegov telefon i ne uzimam u ruke, kao što ni on ne uzima moj. Ne čeprkam, jer ko to radi, uvek nešto nađe. Možda se on dopisuje sa društvom i ima šalu sa nekom devojkom i ja to shvatim pogrešno. Ne diram Vujadinov telefon, ne bavim se njegovim Instagramom. Ako bude nekih preteranih lajkova, imam drugarice i familiju koja ga prati, pa to mogu da mi kažu. Ja bih mu, u tom slučaju, sugerisala da to redukuje, ako se to ne dogodi, onda on mene ne poštuje i mi to treba da rešimo. Dokle god je to u granicama normale, nemam problem s tim", rekla je ranije za medije Mirka, koja nema profile na društvenim mrežama.

Mirka Vasiljević o vaspitanju naslednika
Youtube/Printscreen/Pink.rs 

Nesuglasice se u njihovom domu, kako je rekla, rešavaju razgovorom, a Mirka ne popušta dok se svi problemi ne reše.

"Bilo je momenata gde se meni nije dopalo kako je on odreagovao. Jako dobro ga znam, mi smo odrasli zajedno i već po njegovom izrazu lica vidim šta je. Imam svoje neke ženske sisteme kako to rešavam. Mi se zatvorimo u kuću, u naša četiri zida, i dok ne isteram na čistac, ne stajem. Ne volim ništa da guram pod tepih. Kada mi nije prijalo nešto što je uradio ili kada sam bila sumnjičava, nisam se libila da sednem i otvoreno pitam: ‘Hajde da rešimo to, smeta mi to i to…’. Ako ponovo tako postupi, onda je to njegova sramota i onda to više nije to", rekla je svojevremeno glumica.

Još fotografija Mirke Vasiljević i Vujadina Savića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/savicvujadin, ATA / Antonio Ahel Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"VUJADINOV I MOJ BRAK NIJE SAVRŠEN" Mirka Vasiljević o nesporazumima sa suprugom: Kad čovek nešto STVARNO ŽELI on pronađe način kurir televizija