Tijana Dapčević slovi za jaku ženu koju, čini se, ništa ne može da uplaši. Međutim, i ona kao i svi drugi ljudi ima strahove sa kojima se bori.

"Najviše se plašim gubitka i ostavljanja. Od toga imam panični strah, to je nešto što ja na sve moguće načine da to suzbije. Imam užasan strah od zemljotresa i mislim da je to fobija", iskrena je Tijana koja je vremenom naučila kako da se nosi sa svim lošim stranama javnog posla.

"Pojedine stvari su me izbacile iz koloseka. Iskustvo te nauči da ne obraćaš pažnju na neke stvari na koje ne možeš da utičeš i ne nerviraš se. Ja sam na televiziji 30 godina i kada sam iz Makedonije došla ovde očarala me je ta veličina", rekla je pevačica koja je već više od dve decenije je u srećnom braku sa suprugom Milanom, sa kojim ima sina Vuka, a u njihovom slučaju spoj privatnog i poslovnog pokazao se kao izuzetno uspešan.

"Suprug Milan je moj muzički producent. Već 23 godine funkcionišemo i poslovno i privatno! Kod nas je to odličan spoj. Besprekoran! Super nam je ovako i ništa ne bismo menjali. Zato ne vidim problem u tome da se meša privatno i poslovno, ali svi smo drugačiji. Možda neko ne bi tako lepo funkcionisao kao Milan i ja", rekla je nedavno pevačica za "Informer".

Poslednjih nekoliko godina, njen suprug Milan je uplovio u novi biznis koji nema veze sa muzikom- poljoprivredu u kome uživa o čemu je Tijana govorila.

"On se bavi poljoprivredom u poslednjih nekoliko godina ,pa mi u šali kaže: “Jupi, konačno ne moram nigde da idem sa tobom i da se slikam“, ispričala je Tijana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Tijana Dapčević odgovorila hejterima Instagram/tijana.dapcevic