Mateja Kežman je pažnju javnosti oduvek privlačio svojim uzbudljivim ljubavnim životom. On se ženio čak tri puta, a sa prvom ženom Emilijom oženio se dok su oboje bili jako mladi.

Ona je tada bila srednjoškolka, a Mateja je igrao fudbal za Radnički iz Pirota. Ljubav među njima planula je brzo, a Emilija mu je bila velika podrška tokom karijere. Dobili su troje dece, ali su odlučili da se razvedu.

 "Venčali smo se veoma mladi, tada sam bila sigurna da je on čovek kojeg ću voleti ceo život. Vremenom, počeli su da nam se razlikuju navike, mišljenja i ambicije. Prestali smo da budemo tolerantni jedno prema drugom, ali su i daljina i razdvojenost zbog Matejine fudbalske karijere učinile svoje. Nismo imali samo jedan konkretan razlog kada smo odlučili da svako krene svojim putem. Problemi su krenuli pre četiri godine, a dve godine smo pokušavali da ih rešimo i nismo uspeli. Tada smo shvatili da je kraj", rekla je Emilija onda kada su javnosti objavili da se razvode 2012. godine, kada je priznala koliko joj je teško pao razvod.

"Nikakve Matejine ljubavnice, devojke i prijateljice nisu kucale na moja vrata. Ne znam ko pokušava da prljav veš iz mog stana iznese u javnost jer sam privatni život dugo uspevala da sačuvam od medija. Teško mi je, sve ovo je psihički nepodnošljivo za mene i moju porodicu jer svakog dana strahujemo šta ćemo pročitati u novinama. Bitno mi je samo da decu zaštitim od toga", rekla je tada za "Press" Emilija.

Oni su se sporazumno dogovorili oko podele njegove imovine vredne 15 miliona evra, kao i oko visine alimentacije. U njihovoj komunikaciji i odnosima je kasnije bilo nekih nesuglasica, pa je par bio čak i na sudu.

Emilija trenutno uživa u Heceg Novom gde poseduje nekoliko apartmana koje je dobila nakon razvoda od nekadašnjeg fudbalera.

Sudeći po najnovijim fotografijama, bivša žena Mateje Kežmana izgleda bolje nego ikada.

  Kežman je u međuvremenu živeo u vanbračnoj zajednici s Marijom Perković, koja mu je rodila sina Filimona. A ponovo je stao na ludi kamen i to sa Tarom Šumonjom, nasledicom poznatog lanca poslastičarnica. Nakon što su se venčali oni su se potpuno povukli iz javnosti i preselili su se na planinu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO Kurir teleivizija