Dubravka Đedović, srpska ministarka rudarstva i energetike i Damir Handanović, kompozitor, aranžer i producent, venčali su se u Beogradu. Prva slika srećnog para sa venčanja osvanula je na Instagramu, a fotografiju je objavila sestra Sanja Handanović, uz komentar "`Dečak` moj se oženio".

Dubravka i Damir su se upoznali na sportskoj manifestaciji "Serbian Open". Damir je i direktor Centra beogradskih festivala (CEBEF), koji u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine stalnih manifestacija u oblasti kulture od značaja za Beograd kao što su FEST, BELEF i BEMUS. 

Dubravka je na poziciju ministra došla iz sektora bankarstva i stručnjak je za finansije i menadžment. Samo nekoliko dana nakon poznanstva, između Damira i Dubravke su planule emocije. Kako piše magazin Hello, već tada joj je Damir rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona nasmejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

dubravka djedovic 2-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Na venčanju je blistala u nežnoj beloj venčanici od čipke čiji je gornji deo kreiran u korset kroju. Uz romantični veo, nosila je i bidermajer u boho stilu.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"SPREMNA SAM, ŠTA JE TU JE!" Reči Džejeve naslednice pred venčanje: Upoznali se u kafani, A OVO JE PRVA PESMA NA SVADBI  Kurir televizija