"Kad odemo na romantični vikend, moja žena i ja ne slušamo muziku. Ja slušam njen, a ona moj glas i uživamo gledajući svet", kaže Pirs Brosnan koji je za ceo svet postao omiljeni Džems Bond.

Jedan od najzgodnijih glumaca na svetu proslavlja 22. godišnjicu braka sa svojom voljenom Kili Šaj Smit. Nekada poznata novinarka i voditeljka, Kili je pružila utehu Pirsu u vreme kad mu je to bilo najpotrebnije.

On je preživeo dva teška gubitka - prvo mu je umrla žena Kasandra, a onda je izgubio i ćerku - obe su stradale od raka jajnika. Kad je upoznao Kili 1994. godine, između njih se rodila ljubav, ali i veliko razumevanje.

Venčali su se u Pirsovoj rodnoj Irskoj, pred oko 100 zvanica, a slavlje se pamti po neverovatnoj lepoti mlade neveste, velikom vatrometu, torti na sedam spratova i čudesnoj skulpturi od leda koja je predstavljala poljubac.

Baš fotografiju poljupca je objavila i Kili, čestitajući mužu godišnjicu braka, uz reči: "Hvala ti što si uvek spreman za ovu avanturu koju zovemo život".

"Bio je visok, crnokos i zgodan - imao je sve što bi svakoga odmah privuklo", opisala je jednom prilikom Kili svoj susret s Pirsom. "Imao je i taj nevaljali sjaj u očima, pomislila sam samo - vau! Vau", kazala je Kili. "I danas razumem zašto je toliko privlačan drugim ženama, a i on voli i ceni žene."

pirs brosnan kili saj smit 0753752271-min.jpg
Profimedia 

Dok je Pirs ostao isti i čak možda nekima postao još zgodniji s godinama, Kili je dosta promenila figuru tokom protekle tri decenije. Međutim, privlačni Irac je i dalje opčinjen svojom ženom. "Kad me pogleda, meni zadrhte kolena", kaže Pirs. "Mislim da je svakom muškarcu potrebna jaka žena i ja sam je našao u Kili. Ona je moja zvezda." Pogledajte njihove slike u galeriji.

Profimedia Pirs Brosnan sa suprugom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO) Kurir TV