Karmen Elektra nekada je bila tiha patnja svim muškarcima, a posebno kada je glumila zanosnu "Čuvarku plaže". Bila je veoma popularna i vodila buran privatan i emotivan život.

Bila je u strasnoj vezi sa košarkašem Denisom Rodmanom koja je krunisana brakom 1998. godine, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Sportista je tvrdio da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

 "Mislim da svaka žena ima delove tela zbog kojih ima samopouzdanja, ali i druge delove zbog kojih se ne oseća tako prijatno. Morate da poznajete svoje telo i da znate kako želite da izgledate. Napravite to pokušavajući sve. Ja volim korsete, osim ako sam oko kuće, tada želim nešto udobno i mekano. No, važno je da nosite ono u čemu se osećate najbolje", rekla je jednom prilikom glumica koja se na večnu ljubav zavetovala i gitaristi Dejvu Navari.

Karmen Elektra izgleda neprepoznatljivo
Profimedia 

Opstali su tri godine, nakon čega je verila sa Robom Patersonom.

Od veze sa Sajmonom Kauelom o njenom emotivnom statusu ne zna se mnogo, ali sudeći po najnovijim fotorgafijama ona prolazi kroz težak životni period.

Karmen Elektra neprepoznatljiva
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PAMMY UPDO JE FRIZURA KOJU ĆE OVE JESENI SVI NOSITI: Pravi se lako, a dobro pristaje svim dužinama kose TikTok/shaaynemarie