Jelisaveta Orašanin otputovala je na zasluženi odmor. Posle mnogobrojnih predstava koje je odigrala i selidbe iz Bolonje, glumica je rešila da predahne.

Poznato je da glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića i te kako vodi računa o svom izgledu, a da su se zdrava ishrana i redovni treninzi isplatili dokazala je najnovijim snimkom.

Jelisaveta je prošetala u kupaćem kostimu, a zbog njenog izgleda Instagram se "usijao" od komentara.

"Ajmo sad svi kući",  napisala je voditeljka Aleksandra Jeftanović, dok se sa njom složila i poznata dizajnerka Nina Karlavaris.

Staša Koprivica je napisala: "Neću jesti više nikad", a s njom se složile i pevačica Kaja Ostojić koja je zbog Jelisavete preskočila večeru: "Ma haos. Taman mi je ovo trebalo da vidim i da ne večeram“, dok je Aleksandra Tomić Jelisaveti u šali poručila "da se nosi".

Jelisaveta Orašanin svojevremeno je ispričala da, kada je reč o fizičkoj aktivnosti, najčešće praktikuje "reformer pilates".

"Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje", rekla je jednom prilikom, te istakla da nikada nije praktikovala dijete, već da je uz pomoć nutricionistkinje formirala jelovnik koji odgovara njenim potrebama.

"Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine", objasnila je glumica tada i naglasila da su za njenu vitku liniju zaslužni i ćerka Petra i sin Bogdan.

"Deca su moja teretana i privatni treneri. Kada sam s njima ne sedam, i sigurna sam da to utiče na kilažu", rekla je Jelisaveta.

Još fotografija Jelisavete Orašanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / jagodenamagli Da li je Jelisaveta Orašanin ugradila silikone?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelisaveta Orašanin trenira Instagram/jagodenamagli