Proslavljeni fudbalerPredrag Mijatović i njegova supruga Aneta, nekad veoma tražena manekenka već 23 godine uživaju u srećnom braku. Kruna njihove ljubavi su tri ćerke, Nađa, Nina i Lola, a njihov brak je prolazio kroz razne faze.

"Bilo je i izuzetno teških perioda koji su ostavljali posledice. Svako se tokom godina menjao na svoj način, ali smo se nekako uvek nalazili na istom horizontu. Sigurna sam da želim da ostanem sa njim do kraja života", izjavila je Aneta svojevremeno, a njen suprug u jednom intervjuu istakao je koliko je zahvalan što pored sebe ima takvu ženu.

"Aneta je sve što jedan muškarac može da poželi. Jaka je, hrabra i inteligentna žena, koja na najbolji mogući način ume da me usmeri i pomogne mi da donesem pravu odluku. Volim da kažem kako je ona jedno kompletno, prelepo i predobro stvorenje.

Predrag i Aneta Mijatović u maju proslavili 22. godišnjicu braka.
Profimedia 

"Prihvatila me je sa svim manama, a mog bolesnog sina kao da ga je sama rodila", ponosno je kazao bivši jugoslovenski reprezentativac koji je na "ludi kamen" prvi put stao kada je imao 21 godinu.

"Ne znam da li sam slomio srce mnogim ženama, mislim da nisam. Obično se fudbaleri zbog načina života i brzog sazrevanja, obično se odluče na taj korak ženidbe i stvaranja porodice vrlo mladi. To je bio slučaj sa mnom. Oženio se dobio dete i fokusirao se na karijeru. Možda da mogu ponovo da se vratim, verovatno ne bih napravio nešto slično. Ali to je tada bilo potpuno normalno i kad analizirate sve neke bivše fudbalere tog mog doba, onda je to manje-više isto - 21, 22, 23 godine, klinci koji su fokusirani na fudbal, ožene se mladi, gomila od njih napravi grešku, kao što sam napravio ja, pa se razvedu, pa svašta nešto, ali to je normalno za fudbalera tih godina" ,rekao je iskreno Mijatović i otkrio detalje razvoda braka sa Elenom Karaman.

"Iz ove perspektive mislim da je bila greška jer sam se posle šest-sedam godina razveo. Svaki razvod shvatiš da si pogrešio. Tada nisam znao da je greška, ali iz ove perspektive kažem da je greška i to tako treba shvatiti, nikako drugačije. Ne samo što si mlad, nego te i profesija navodi da ne možeš da se koncentrišeš da si tu. Ja sam bio fanatik, došao sam u Partizan, imao tih šest meseci krize, i moj fokus je bio da budem ono što se od mene očekuje i on da tu nema prostora za neke druge stvari. I kad vam neko nešto predloži, po difoltu kažem važi, ali nisi koncentrisan na to, fokus je bio fudbal",  priznao je bivši fudbaler u emisiji "Una, due, tre" nedavno.

"Sve što je bivše, bivše je, ajmo da pričamo ono što je sadašnje i ono što nas čeka u budućnosti. Ne treba pričati, pogotovo te nezgodne stvari, ne treba vraćati te davne stvari koje su davno, davno zaboravljene", nije Peđa želeo mnogo da priča o prvoj supruzi Eleni.

Predrag i Aneta Mijatović u braku su 23 godine
Instagram/Elena Karić 

Peđin sin Andrej, kog je dobio tokom braka sa Elenom, preminuo je 2009. godine od posledica celebralne paralize.

"To su momenti kada shvatite da sve što imate i što možete da stvorite ne može da vam pomogne. Rešenje ne zavisi od vašeg uspeha, niti kontakata ili novca, jednostavno ste u božjim rukama i jedino vam preostaje da se molite da bolest prestane. Moram da priznam da je čitava ta situacija u velikoj meri uticala na moje emocionalno sazrevanje, kao i odnos prema uspesima. Naime, kad god bi mi kroz glavu prolazila euforija i ludilo zbog postignutih golova i navijača, Andrej je dobijao neku od svojih kriza", rekao je fudbalski as

"U takvim situacijama, kada vam se desi da dobijete vest da sa vašim detetom nešto nije u redu i da su prognoze dosta negativne što se tiče njegove bolesti i njegovog razvoja, onda je to uvek šok. Zašto baš meni? Šta sam ja to skrivio da me Bog tako kazni? Onda shvatiš da se to dešava milionima ljudi, što ti u tom trenutku ne znaš. On je otišao pre 14 godina, puno je vremena prošlo. To je roditeljski. Bez obzira na karijeru i na sve, za roditelja je jedina najvažnija stvar da deca budu zdrava. Da li će biti odlikaši, da li će biti uspešna u životu, da li će napraviti karijere, to je bitno, ali sekundarno. Najbitnije je da su zdrava, da su tu, da mogu da pričaju, da te zagrle, da te pitaju, da ih pitaš, da ti odgovore", ispričao je za emisiju "Una, due, tre" na TV Una Mijatović.

"Sve što sam u životu stekao menjao bih za život, zdravlje ili samo jedno Andrejevo ‘Zdravo, kako si‘", rekao je Mijatović svojevremeno.

Uz Peđu je u najtežim trenucima bila supruga Aneta koja izgleda besprekorno kao u danima kada se bavila modelingom, a po njenoj liniji nikada ne biste pomislili da je rodila troje dece. Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Profimedia Predrag i Aneta Mijatović u maju proslavili 22. godišnjicu braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini Instagram