Ana Stanić je aktivni vožač od 18. godine, kao i da, otkako je dobila vozačku dozvolu, nije kročila u gradski prevoz, jer ima loše iskustvo.

"Ja sam kupila svoj prvi auto sa svojih 18 godina. Kada sam položila vozačku, već sam bila članica grupe 'Moby Dick', i od tada nikada nisam ušla u gradski prevoz", rekla je Ana koja traume vuče još iz srednje škole.

"Kod mene to ima malo veze sa traumama iz srednjoškolske faze, jer sam tada iz svog novobeogradskog 62. bloka išla u 3. a tadašnju 8. beogradsku gimnaziju. Trebalo mi je nekad i po sat vremena da stignem do škole", ispričala pevačica koja se jednom onesvestila u gradskog prevozu i da je zbog toga stekla ozbiljne traume.

"To su bile one najveće gužve u doba inflacije gde su ljudi maltene ispadali iz autobusa. Sećam se da sam se jednom u povratku iz škole oko dva sata popodne onesvestila od gužve, ali pošto je bila tolika gužva ja nisam pala. Od toga sam dobila ozbiljnu traumu i postavljala sam sebi važno pitanje da li ću imati svoj auto i da li ću ikada više morati da se vozim gradskim prevozom", iskreno je rekla pevačica.

Još fotografija Ane Stanić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ana1stanic Ana Stanić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

SREĐUJE SE I KAD IDE DO PRODAVNICE! Ana Stanić važi za jednu od NAJZGODNIJIH pevačica: Sad je OTKRILA TAJNU SVOG SAVRŠENOG IZGLEDA Kurir televizija