Modna blogerka Zorana Jovanović nedavno je uzburkala domaću javnost izjavom da u njenom ljubavnom životu nema mesta za muškarce koji žive u Srbiji.

"Znaš šta je jako zanimljivo za mene? Što mene, kada osoba živi u Srbiji, on za mene kao da ne postoji. Može da bude najbolji frajer na svetu, da ima sve što meni odgovara, on ako živi u Srbiji za mene ne postoji", izjavila je Zorana a zbog ovog stava su je mnogi osudili.

"Ali ja prosto ne želim da živim ovde, ne želim da svoju decu odgajam u Srbiji. Jednostavno, više mi prija inostranstvo, koje god", rekla je Zorannah koja je dugo je krila svoju vezu sa fudbalerom Elojem Rumom.

"Eloj me je osvojio time što je imao sve na mojoj listi koja nije bila nimalo kratka. Niko od nas dvoje nije očekivao da se ovo desi i to tako brzo, ali nekad se jednostavno sve kockice poklope",  istakla je ona, pa otkrila da joj je najbitnija stvar u ljubavi to da svom dečku bude na prvom mestu.

Zorana Jovanović o vezi sa američkim golmanom
Instagram/Zorana Jovanović 

"Želim da budemo dovoljni jedno drugome. I da smo jedno drugom prioritet. A to sam u ovoj vezi i dobila. Nikada nisam imala ono jao da li će se javiti, da li ćemo se opet videti, šta ako, i ostala nemoguća pitanja. Jednostavno, od prvog dana kada smo krenuli da komuniciramo više nikad nismo prestali", priznala je Zorana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ZORANNAH SE SKINULA U KUPAĆI, ZAPALILA MAJAMI! Blogerka se snimala na plaži, sve oči uprte u njeno TELO! instagram/zorannah