Sofija Milošević i Luka Jović upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a u početku je njihov odnos bio samo drugarski.

Čak i kada su se emocije rodile i kada su otpočeli vezu, manekenka nije verovala da će ta romansa prerasti u nešto ozbiljno.

"Na početku smo bili samo drugari. U momentu kada smo krenuli da se zabavljamo ja sam čekala vizu i trebalo je da se vratim u Ameriku, tako da nisam mislila da to može da bude nešto ozbiljno. Moja viza je kasnila, Luka i ja smo se zaljubili i ostalo je istorija", ispričala je Sofija jednom prilikom.

Od fudbalera je starija šest godina, ali im razlika nikada nije predstavljala problem.

"Ja jesam starija, ali Luka je neko ko je zaista zreo za svoje godine, tako da se ta razlika praktično i ne oseća. Oboje smo u duši deca, obožavamo da se igramo i šalimo, ali naravno, kad je u pitanju nešto ozbiljno, on čak ume da bude mnogo mirniji i staloženiji od mene i da reši problem jako brzo", istakla je svojevremeno manekenka.

sofija luka.png
Instagram/sofijamilo 

Sofija i Luka zajedno su od 2019. godine, a prvog sina Alekseja dobili su u septembru 2020. Već neko vreme planiraju i svadbu, ali im je pandemija korona virusa u više navrata ometala planove za venčanje.

"O ovome nikada nisam pričala, ali planiram da uzmem njegovo prezime", rekla je ranije Sofija.

U martu ove godine, par je dobio i mlađeg sina Teodora, a Luka iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima i najstarijeg naslednika Davida.

Kako je Sofija nedavno ispričala, ona ne bi imala ništa protiv da se zadrži na dvoje dece, dok bi fudbaler voleo da ima četvoro.

sofija milosevid luka jovic
Instagram / lukajovic 

Jednom prilikom, Sofija Milošević ispričala je i da je Luka najviše kritikuje zbog toga što se u kuhinji ne snalazi dobro.

"Ume da me iskritikuje što retko ulazim u kuhinju. Kaže mi: ‘Mogla bi nešto da naučiš da skuvaš‘, i onda se ja potrudim, pa ga iznenadim. Luka je odličan kuvar, a ja sam očajna domaćica. Stvarno ne umem i ne volim da kuvam. Dobar sam preduzetnik, ali nisam za kuhinju. On je taj koji sprema fantastične đakonije", kazala je Sofija ranije za "Informer".

Neke od porodičnih fotografija Sofije Milošević i Luke Jovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sofijamilo Slavlje u domu - Lukin rođendan!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna