Mala crna haljina je ovog leta svrgnuta sa modnog trona, jer je na njeno mesto stupila bela! Nema dame koja prati trendove, a koja se neće u svoj garderober uvrstiti bar jednu novu tokom ove sezone.

Prva dama Srbije Tamara Vučić pokazala je na Instagramu koju belu haljinu ona rado oblači ovih dana. Pored boje, tu su još tri detalja koja čine njen izbor ultramodernim.

Haljina je sašivena od "belog veza", izuzetno popularnog već par godina. Poznat i pod imenom "engleska čipka", ovaj materijal odaje utisak pristupačnog luksuza. Nekad su okca opšivana rukom, pa je čipka bila izuzetno skupa. Danas se to radi mašinski, ali i dalje nijedan print ne može da parira tom efektu vezenih rupica na platnu. 

tamara vucic bela haljina 2.jpg
Instagram / tamara.vucic.serbia 

Tamarina haljina je ukrašena spuštenim rukavima koji padaju u bogatim naborima, što je još jedan detalj koji će se ženama dopasti. Tanke bretele drže toaletu na ramenima, a bogata suknja čini je dovoljno udobnom za sedenje u dvorištu i igru sa decom. 

Najlepše je kad se ovakva haljina kombinuje sa odgovarajućim šeširom, baš kao što je to učinila i Tamara, koja je uz slike dopisala: "Sijaj, zrači toplinom, budi lepota: budi leto. Gde god da si. Podržano od Vukanove kompanije za mehuriće." Pogledajte ih u galeriji!

Instagram / tamara.vucic.serbia Čipkani vez, bogati rukavi i moderni šešir za trendi kombinaciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Bela haljina je trend leta Tiktok/loriharvey