Sofija Vergara  i Džo Manganijelo su bili najlepši i najzgodniji par Holivuda, a vest da se razvode je mnoge rastužila. Niko nije slađe prepričavao njihove životne situacije od zgodne Kolumbijke  koju je Džo teškom mukom osvojio.

"Ostavila sam ga kod kuće da pakuje moje stvari", ispričala je Sofija u TV intervjuu kad je objavila da ona i Džo počinju zajednički život. Bilo je to u novembru 2014. godine, pet meseci nakon što su prvi put izašli zajedno.

Ona se tek bila rastala od Nika Leba, verenika s kojim je bila u društvu u Beloj kući, kad je na prijemu upoznala Manganijela.

sofija vergara dzo manganijelo 0762355187-min.jpg
Profimedia 

"Nisam mogao da joj priđem tada, bila je sa dečkom", opisivao je Džo kasnije njihovo upoznavanje. "To bi moglo da dovede do tuče, a nisam čovek koji bi se pobio u Beloj kući.

Kad sam čuo da je raskinula, nabavio sam njen telefon i pozvao je. Prvi izlazak nam je prošao u njenom objašnjavanju zašto nemamo šansi. Pričala mi je kako sam mnogo mlađi, kako je nezgodno što sam glumac... pokušavala je, zapravo, da samu sebe odgovori od veze sa mnom", šalio se kasnije Džo.

dzo manganijelo 0745111935-min.jpg
Profimedia 

Sofija nije mogla da mu odoli, pa su se najpre tajno viđali. Zatim je priznala javno da su zajedno, a kad su otpočeli i život u istoj kući, svi su se nadali venčanju.

Džo se pažljivo pripremio da je prosi. "Pregledao sam svo prstenje ovog sveta i najzad izabrao pravi prsten za nju. Čekao sam zalazak sunca, kad je nebo ružičasto i doveo je do širom otvorenog prozora. Spremio sam ceo govor na španskom, klekao pred njom i zaprosio je", pričao je Džo.

kuca sofije vergare 0707164577.jpg
Profimedia 

Venčanje je bilo u Palm Biču, a ove godine u novembru je trebalo da proslave osam godina braka. Umesto čestitke pune ljubavi za rođendan, kako je bilo prethodnih godina u julu, Sofija je ove godine od Džoa dobila samo hladno: "Srećan rođendan, Sofija".

Uz upadljivo odsustvo Manganijela sa slavlja, kao i sa ručka povodom 4. jula koji je Sofija obeležila bez muža, jedna informacija je dobila potpuno novo značenje.

U pitanju je oglas koji su Sofija i Džo objavili preko agencije za nekretnine. Prelepa vila u kojoj su živeli godinama je na prodaju i čak su rešili da spuste cenu.

kuca sofije vergare 0707164569.jpg
Profimedia 

Reč je o imanju na Beverli Hilsu, koju je Sofija kupila 2014. godine, ali su oboje ulagali u njeno renoviranje. Sada se prodaje za blizu 20 miliona dolara što je dvostruko više od cene za koju je kupljena. Romantično "gnezdo" ima sedam spavaćih soba i 11 kupatila, kućni bioskop, teretanu i vinski podrum.

Svi su se nadali da se par sprema na selidbu u još veću kuću na Beverli Hilsu, ali je tužna istina iza oglasa tek sad postala svima jasna. Zavirite u vilu u španskom stilu koju će bivši bračni par zauvek napustiti.

Profimedia Na prodaju za 20 miliona dolara.