Ova neverovatna priča dogodila se pre 29 godina. Život popularnog glumca dostojan je scenarija za uzbudljivu dramu sa srećnim krajem. Mitkun Čakraborti detinjstvo je proveo u teškom siromaštvu, u mladosti je bio buntovan, a postigao je neverovatan uspeh.

Mitkun je tražio načine da zaradi za život dok je bio veoma mlad. Jednog dana video je oglas Instituta za film, ali su šanse da ga prime na studije bile minimalne - prvenstvo su imala deca iz bogatih porodica. Ipak, članovi komisije zaduženi za selekciju prepoznali su njegov ogroman talenat.

Mitkun je tokom studija glumio u filmovima u kojima nije imao priliku ni da govori. Uspeh i novac još nisu bili ni na vidiku. Bio je bez para, a jednom je dao intervju novinaru u zamenu za činiju pirinča. Kako bi zaradio dovijao se ne različite načine, pa je učestvovao u raznim rijaliti programima. Zasluženi uspeh je najzad stigao 1982. godine sa filmom "Disko plesač" u kom je igrao glavnu ulogu.

Film je postigao svetski uspeh, a Mitkun je preko noći postao slavan i bogat. Kupio je lanac hotela i fudbalski klub.

Glumac pronašao ćerku u kanti za đubre
Profimedia/Sondeep Shankar 


Danas je jedan od najbogatijih ljudi u Indiji, a u jednom intervju otkrio je tajnu svog uspeha - vera ga nikada nije napustila. Kada je imao 29 godina oženio se glumicom Helenom Luk, ali razveli su se nakon samo četiri meseca. Ubrzo je ponovo stao na "ludi kamen", ovoga puta sa glumicom Jogitom Bali, koja je napustila karijeru i posvetila se porodici.

Dobili su tri sina i činilo se da imaju savršen život, ali su krenule glasine o Mitkunovom neverstvu. Započeo je romansu sa koleginicom Sridevi koju je jednom prilikom upoznao na setu. Glumac je odbio da okonča brak, pa se njegova afera završila i to na buran način. Sve to je ostavilo posledice na brak, poverenje je nestalo, a svađe sa suprugom su postale svakodnevica.

A onda se dogodilo nešto što im je potpuno promenio živote. Godine 1993. godine Mitkun je pročitao priču o devojčici koja je pronađena u đubretu, bačena i napuštena, dok druga verzija priče govori da je glumac šetao ulicom Mumbaia i čuo plač novorođenčeta koji je dopirao iz smeća. Koja god verzija priče da je istinita, devojčica je imala puno sreće. Slavni glumac je odlučio da je usvoji. Imao je tri sina, ali oduvek je sanjao o tome da ima i devojčicu. Dišani je postala najvoljenije dete u porodici. Braća su obožavala mlađu sestru, a Mitkun je uspeo da izgladi nesuglasice sa suprugom. Ćerka je bila njihova sreća.

Biološki roditelji nikada se nisu raspitivali za nju. Pronađena je u đubretu, a odgajana je kao princeza.

Glumac pronašao ćerku u kanti za smeće
Youtube/Printscreen/Wow 

Ima 29 godina i o njenom životu se jako malo zna. Živi u Los Anđelesu, a svom slavnom ocu je večno zahvalna jer ju pronašao.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PONOSNI TATA DVE DEVOJČICE! Sergej Ćetković progovorio kakav je otac: Sad imamo i pojačanje i niko me ništa NE SLUŠA!  Kurir TV