Zorana Jovanović Zorannah je Tamaru Kalinić volela kao sestru, a ova ljubav je bila i "uzvraćena" na sličan način. Najpoznatije srpske blogerke su često isticale da su najbolje prijateljice.

Zajedno su zakoračile u digitalni svet, redovno se slikale u zagrljaju. A onda je, posle četiri godine, nastao neki lom. Sad je došlo dotle da neće da čuju jedna za drugu, a Zorannah prekida intervju kad je pitaju za Tamaru.

Mediji nagađaju šta bi mogao biti uzrok, ali na društvenim mrežama kažu da se Tamara nije pokazala u najboljem svetlu. Najveća kriza se dogodila u periodu najteže bolesti majke njene najbolje drugarice.

Zorana je ovo teško preživljavala, a kad joj je mama umrla, Tamara je izgleda imala važnije poslove. To je prelilo čašu, jer je Zorana ostala potpuno sama. Na društvenim mrežama je objavila vest, ali i izdržala kritike zbog toga.

tamara kalinic 0667003828.jpg
Profimedia 

Osetila je potrebu da se opravda. "Smrt moje majke nije došla iznenada, dugo je bila bolesna, a stanje se izuzetno pogoršalo poslednjih par meseci. U poslednjih mesec dana sam znala šta se sprema, i nekako se pripremila na to, iako na takve stvari nikada ne možeš da se pripremiš", napisala je tada Zorannah.

Nažalost, već sam jednom prošla kroz to i znam šta ne smem da uradim. Ne znam koliko vas zna kako je moj blog nastao, ali, da skratim priču, trebalo mi je nešto da se dignem nakon tatine smrti. Pala sam u krevet iz kog nisam izašla par meseci, i to je poslednja stvar koju sada sebi smem da dozvolim - tim pre što sam ostala sama i nemam više nikoga da me gura i drzi mi leđa. Tako da, koliko god nekome to suludo zvučalo, ja moram da radim. Dala sam sebi ovih par dana, ali, iskreno, najteže tek dolazi i ja to znam", zaključila je tad blogerka.

Posle četiri godine nerazdvojnog druženja, Zorannah je sa Tamarom prekinula svaki kontakt. Na pitanja o njoj ume čak i da prekine intervju. "Ja stvarno ne kapiram", rekla je jednom prilikom. Osam godina je nisam videla i vi me i dalje pitate o njoj."

Zorana Jovanović Zorannah
Instagram / zorannah 

Tamara je samo jednom odgovorila na pitanje o Zorani. "Ja njoj želim sve najbolje. Šta god da joj život donese, neka bude samo ono najlepše. Ona i ja smo imale jako puno zajedničkih momenata i uspomena, dok smo bile mlađe", kazala je Kalinićka.

Zorannah je čak i jednu od svojih tetovaža posvetila najboljoj prijateljici - slovo T, početno slovo Tamarinog imena, svojevremeno je istetovirala iza uva. Tetovažu je uklonila, a jednom prilikom je i indirektno "potkačila" Tamaru. 

"Da mi je neko rekao ko će biti tu danas, ne bih mislila da je to moguće. Imam jedan video u istaknutim objavama sa osobom o kojoj danas ne znam ništa, ali o drugoj osobi sa tog snimka znam sve što nisam tad. Život je jedna luda vožnja, vežite se i spremite za neočekivano", napisala je tada Zorana, a mnogi se pitaju da li je "neka od ove dve osobe upravo Tamara.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ŠOK! RASPISANA POTERNICA ZA ZORANNAH! Nastao haos na aerodromu: Blogerku pretresali OD GLAVE DO PETE! #instagram/zorannah