Saša Popović jednom prilikom govorio o proročanstvu baba Vange i tada je otkrio da mu je predvidela da će njegova tadašnja devojka, koja je bila trudna, izgubiti njihovu bebu.

Između ostalog Vanga je Popoviću tada kazala da će postati direktor velike muzičke firme, da će umreti u 86. godini života prirodnom smrću, kao i da se neće oženiti narednih šest godina iako ima devojku.

"U tom momentu moja izabranica bila je u četvrtom mesecu trudnoće. Pitam ja Vangu: „Pa kako se Vanga neću oženiti kada mi je devojka trudna“, a ona mi odgovara: ' Od te devojke nema ništa, niti će se to dete roditi'. Petog januara sledeće godine nas dvoje smo raskinuli. Ne mogu da kažem o kome se radi, ali sve se odigralo onako kako je proročnica kazala. Dogodilo se i to da sam se po njenom proročanstvu tek u 48 godini oženio Suzanom i kraj nje pronašao mir", priznao je nekadašnji suvlasnik i direktor "Grand produkcije“, na kojeg su baba Vangine reči ozbiljno uticale.

"Kako su godine prolazile sve što je rekla počelo je da se obistinjuje. Sve više sam shvatao značaj onoga što mi je rekla. Devedest posto stvari je pogodila, a budući da ostaje onih deset posto za sumnju moram da priznam da se nadam da se ono za vreme smrti prevarila",  kazao je kroz smeh Popović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"MARŠ NAPOLJE! DA MI TO NIKAD VIŠE NISTE SPOMENULI" Saša Popović opisao kako je protekao njegov prvi razgovor sa ocem LEPE BRENE Kurir TV