Kada su Madonu pronašli bez svesti u njenom stanu u Njujorku, za porodicu je počeo period užasnog straha za život pevačice.

Megazvezda je hitno prebačena u bolnicu, a zatim i intubirana. Posle nekoliko dana, skinuta je sa respiratora i počela samostalno da diše, ali je njeno stanje ostalo veoma teško.

Čitavu epizodu su krili od medija sve dok Madona nije konačno otpuštena sa intenzivne nege i smeštena na obično odeljenje. Čak i tada, jedina informacija koju su mediji uspeli da dobiju je da je u pitanju "bakterijska infekcija". Kako je rekao njen dugogodišnji menadžer Gaj Oziri, reč je o "veoma ozbiljnoj infekciji", ali nije poznato koja bakterija je u pitanju.

Madona 0637143442-min.jpg
Profimedia 

Međutim, u porodici se, navodno, priča o strahovitim naporima kojima je Madona samu sebe podvrgla. U sedmoj deceniji, ona uporno nastavlja sa dugotrajnim vežbanjem i to čak šest dana u nedelji.

"Njene probe traju po 12 sati dnevno", kaže izvor iz produkcije koja organizuje njenu turneju. Madona se sprema da putuje ukupno 84 dana, širom Amerike i Evrope, a početak je bio zakazan za nešto manje od tri nedelje.

"Mesecima ona vežba neumorno i sad je to došlo na naplatu", kaže insajder. "Iscrpljuje se, misli da je još uvek mlada, a nije. Ona čak veruje da je nepobediva."

Madona 0785893981-min.jpg
Profimedia 

Najveći njen problem je, kažu, što želi da se takmiči sa mnogo mlađima od sebe. "Trn u oku" su joj Tejlor Svift (33) i Pink (43) koje su upravo započele turneje i obe prave nezapamćeni šou. Prva peva na sceni puna četiri sata, a druga izvodi svoje uobičajene majstorije u vazduhu.

Sada je postalo jasno da će je višečasovne probe koje traju danima koštati zdravlja, a porodica se pribojava da će "Material Girl" staviti sve na kocku radi muzike i slave. Zato je zabranjeno, do daljeg, da se u njenog bolesničkoj sobi uopšte govori o turneji.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

Madona pije iz činije za pse Instagram/madonna