Britanska pevačica Emeli Sande, koja je stekla svetsku slavu, 2013. godine udala se za Nikšićanina Adama Guragvina Radojevića. Brak je bio kruna njihove osam godina duge veze, a venčanje je upriličeno u Crnoj Gori, gde je Adam, kome je majka Crnogorka a otac Britanac, odrastao.

"Ja sam iz Nikšića i sa ponosom to ističem. Normalno je da se venčam u Crnoj Gori, gde sam proveo veći deo života, gde sam završio osnovnu i srednju školu, a Emeli je toliko volela moj rodni grad da je želela i da se venčamo u Crnoj Gori.Zbog rođaka iz inostranstva, uglavnom Britanaca, odlučili smo da venčanje imamo na obali, koja je veoma lepa i ima šta da ponudi turistima", rekao je jednom prilikom Adam, koji je inače morski biolog.

Međutim, nakon godinu dana braka 2014. godine usledio je razvod, a kao razlog se navodila razdvojenost, budući da je pevačica često bila odsutna zbog koncertnih turneja. Pisalo se da je zbog kraha braka Emeli doživela nervni slom.

Emeli Sande i Adam
Profimedia 

"Svi su mislili da sam luda. 'Kako to misliš, razvodiš se? Pa, bili smo nedavno na svadbi!' Ali neki unutrašnji glas mi je rekao da ovo nije život. Pretvaram se da sam neko drugi. Još uvek ne mogu da objasnim šta se tačno dogodilo", rekla je pevačica nakon razvoda, prenosi story.hr.

Ona je dodala da nije zažalila što se udala, jer je njen i Adamov život pre nego što je došlo do kraha bio potpuno drugačiji, kao i da ne namerava da ukloni tetovažu posvećenu bivšem suprugu koja glasi "Volim te Adame".

Posle razvoda od Crnogorca, pevačicin život u potpunosti se promenio. Zaljubila se u pijanistkinju čiji identitet ne želi javno da otkriva, ali je priznala da su u vezi, i da smatra da je sadašnja partnerka ljubav njenog života.

"Upoznale smo se kroz muziku. Definitivno sam srećnija nego ikad. Osećaj je fenomenalan. Prava ljubav čini da sve dođe na svoje mesto. Ako zaista nemate sa kim da to podelite ili nekoga ko će vas podržati iza kulisa, veoma je teško. Tako da se sada osećam veoma ispunjeno. Uvek ću voleti muziku i svoju karijeru, ali sada osećam da i pored svega što se dešava mogu samo da uživam u životu i da budem istinski srećna", rekla je jednom prilikom Emeli, koja nema loše mišljenje o bivšem mužu.

Još fotografija Emeli Sande pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Instagram / emelisande Emeli Sande

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna