Goran Gluhaković, frontmen grupe "OK bend" jedan je od mnogih pevača koji su sarađivali sa Marinom Tucaković. Grupa "OK bend" čiji je on frontmen proslavila se pesmom "Ferari“ ali pevač je u prvi mah odbio da je snimi.

"Nisam sebe video u tom smeru, iako je kompletan album bio baš onakav kakav sam hteo, a taj tekst 'Ferari' mi je Marina Tucaković dala tek na kraju. To je bio jedini tekst koji ja nisam znao, jer sam ga zapravo dobio kada sam došao u studio. Kada sam video taj naslov, ja sam prebledeo, pitao sam se šta je sad ovo pored toliko lepih pesama?, prisetio se Goran i dodao da je ipak sve prepustio Marini.

"Vrlo jednostavno me je Marina ubedila da to snimim jer je imala veliki uticaj na mene, bila je neko kome sam mnogo verovao i nikada se nisam prevario kada sam je poslušao. Zapravo sam se prevario kada je nisam poslušao", istakao je pevač i otkrio šta se desilo kada prvi put nije sledio Marinine savete.

"Sećam se snimao sam jedan album, gde je ona mene molila da to ne ide tako i kada sam izašao iz studija, ona je zvala Žiku iz 'Zane' i rekla mu je da je bolje da udarim sada glavom nego kasnije. Tako je i bilo jer sam ja hteo da uradim neki čvršći rokenrol, a ona nije bila za to. Hteo sam da eksperimentišem nekako", rekao je pevač.

Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine.

Karijeru je započela sarađujući s grupom Zana, za koju je napisala hit "Dodirni mi kolena", koja je objavljena 1982. godine i odmah postala hit. Nakon toga usledili su brojni hitovi zbog čega je dobila nadimak "majke estrade".

Pogledajte fotografije Marine Tucaković u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Marina Tucaković