Bred Pit još muči muku s Anđelinom Džoli, premda je prošlo dosta vremena od njihovog razvoda. Sa njom ima najviše trvenja oko imovine, a najnoviji problem je iskrsao u vezi sa vinogradom. Smatra da je glumica prodala ovu imovinu samo da bi njemu napakostila, pa će biti još dosta posla za advokate.

I dok mu jedna stara ljubav pravi probleme, posle druge mladalačke veze ostale su mu samo najlepše uspomene. Kad su Breda svojevremeno pitali s kojom mu je devojkom bilo najlepše, odgovor je mnoge iznenadio.

U pitanju je Džulijet Luis, sa kojom se zabavljao na početku svoje karijere. Pune dve godine nakon raskida, on je i dalje gajio prema njoj najnežnija osećanja.

profimedia-0737771644-min.jpg
Profimedia 

"Još uvek volim tu ženu. Bilo mi je sjajno s njom. Bila je to jedna od najboljih veza u kojima sam ikad bio. Problem je što odrastamo s vizijom da ljubav pobeđuje sve, a to jednostavno nije tako, zar ne", kazao je nedavno Bred.

Holivudska glumica je njegova ljubav iz mladosti. Ona je imala samo 18, a on 27 godina kad su se upoznali na snimanju 1990. godine. Bili su zajedno četiri godine.

Džulijet se, međutim, u dobroj meri stidi tog perioda. Kaže da je pravila brojne gafove, da se oblačila "kao kreten". Međutim, i ona tvrdi da je Breda iskreno volela. "On je zaista dobar momak. U to vreme je period od četiri godine izgledao kao čitava večnost. Bio mi je najduža veza i zajedno smo izgubili anonimnost", priseća se Džulijet.

profimedia-0737771657-min.jpg
Profimedia 

Po njenim rečima, danas joj ta ljubav deluje kao veza iz srednje škole. "Gledam ga kao nekog s kojim sam podelila deo istorije, jer je on danas toliko slavan", priznaje glumica. "Želim mu svu sreću, volela sam ga od sveg srca."

profimedia-0764686331-min.jpg
Profimedia 

Džulijet je imala jedan brak i nekoliko značajnijih veza. Poslednji poznati momak se, takođe, zvao Bred. Reč je muzičaru, Bredu Vilku, zbog kojeg su je optužili da je rasturila njegov brak. Međutim, sad je već neko vreme sama i, kako kaže, nada se da će naći sreću i priželjkuje decu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna