Anastasija Ražnatović je veoma teško podnela gubitak bebe i svoj Instagram nalog je potpuno ugasila. Ne oglašava se na društvenim mrežama, pa je njihovu tužnu vest objavio Nemanja Gudelj.

Zato su njemu i stigli izrazi saosećanja za oboje, a i Nemanjin brat Dragiša je pokazao da je velika podrška u ovim trenucima žalosti. Sada je, objavljena i slika Anastasije koja se, konačno, osmehuje.

Ona se slikala sa Nemanjom na stadionu u Budimešti, gde je on sa klubom uspeo da stigne do velike nagrade. Fudbalski klub Sevilja je osvojio Ligu Evrope, a Gudelj je u velikoj meri doprineo ovom uspehu. 

Nemanja Gudelj, Dragi Gudelj
Instagram / dragigudelj 

Sa tribina ga je ovog puta gledala i Anastasija, u pratnji porodičnog prijatelja Gudeljevih, a kamere su snimile i trenutak velike radosti kad je očima punih suza gledala Nemanju kako slavi pobedu. Sada je objavljena i nova slika, na kojoj se vide Gudelj i Anastasija u zagrljaju na terenu.

nemanja gudelj i anastasija raznatovic-min.jpg
Instagram / cecaraznatovic 

Oboje su vidno dirnuti, on je zaštitnički grli, a ona je sklopila oči na njegovom ramenu. Mlada pevačica se, prema pisanju medija, neće se vraćati u Španiju, već Tasa ide kod majke.

Sigurno je da će se tamo najbrže oporaviti, a upravo je Ceca Ražnatović i objavila sliku navijača sa tribina, uz opis: "Evo kako moj zet zasluženo slavi ulazak u Ligu šampiona". Nemanja joj je uzvratio direktnom porukom: "Ceciiii moja!".

nemanja gudelj ceca raznatovic-min.jpg
Instagram / cecaraznatovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna