Manekenka Ivana Korab u devetom je mesecu trudnoće, a termin za porođaj je za dve nedelje. Ona će na svet doneti drugog sina, dok je prvog naslednika Matea rodila u februaru 2021. godine. 

Ivana je veoma aktivna trudnica, a u devetom mesecu, kako kaže, ne odustaje ni od visokih potpetica. 

"Osećam se trudno i debelo. Ja iskreno moram da priznam da nosim štikle zato što se plašim da mi stopalo ne poraste u trudnoći, pošto svi tako pričaju, a ja mu ne dam da poraste, toliko cipela da izgubim mi ne pada na pamet. Tako da ako stopalo hoće da raste, ja mu ne dam, štikle nosim, pa makar i suze pustila", rekla je Ivana za "Blic".

Manekenka je, inače, nedavno govorila o svojoj borbi za potomstvo putem vantelesne oplodnje, koja je trajala nekoliko godina. 

"Do ekstrema je išlo, zapravo do toga da smo otišli u Prag i da su nam rekli da ne možemo da imamo decu i predlagali donatora sperme. U tom momentu, moj suprug iz prvog braka ima dete od 13 godina, govorila sam da je ono dokaz, ali oni su uzimali prosek. Igraju se sa tvojim životom i sa tim da ne možeš da imaš dete, i daju ti donatora, grozno", rekla je Ivana u emisiji "Praktična žena" i dodala:

"U tim momentima je jako teško kada ti neko stručno lice tako nešto kaže…Nismo svi u svakom momentu jaki i zbog toga otvoreno pričam o svemu. Ipak, negde treba ta natprirodna energija da se izdvojite od tih negativih informacija od stručnog lica i da potražite drugo, treće mišljenje."

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna