Multimilijarder Džef Bezos, osnivač Amazona kupio je novu megajahtu vrednu čak 500 miliona dolara. Na plovilu koje ima teretanu, spa i saunu, bazen bogataš uživa sa svojom devojkom Loren Sančez. Paparaci su ih uslikali u Španiji, a vatrena crna je tom prilikom pokazala rezultate svakodnevnih treninga.

Bezos je godinama bio strasno zaljubljen u Loren, pa mu nije smetalo ni to što je bila u braku. Zbog nje se razveo 2019. godine, a kraj braka uticao je i na njegovo bogatstvo. Međutim, Bezos je bio spreman da se odrekne milijardi dolara samo njegova voljena Loren bude srećna. Sada slobodno uživaju u svojoj ljubavi, milijarder svoju voljenu obasipa skupim poklonima, vodi na luksuzna putovanja i gala večere.

Najbogatiji čovek na svetu sa devojkom uživa na jahti od 500 miliona dolara
Profimedia 

Nekadašnja voditeljka vremenske prognoze na televiziji "Fox" je rođena 19. decembra 1969. u Nju Meksiku, a odrasla je u siromaštvu. Karijeru je započela kao asistent na jednom televiziji u Los Anđelesu. Bila je veoma ambiciozna, pa je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom. Bila je verena pet puta, ima troje dece. Sa Džefom Bezosom se prvi put pojavila na Vimbldonu 2019. godine i od tada se ne razdvajaju.  

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna