Godine 2018. predstavnici Srbije na Evroviziji bili su grupa Sanja Ilić i Balkanika, sa numerom "Nova deca". Oni su osvojili su 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela - kontroverzna Neta Barzilaj. Danice Krstić tek sada je otkrila kakav incident se dogodio neposredno pred njihov nastup.

"Ima mnogo pravila i tih mesta kroz koje morate da prođete kako bi minutaža bila ispoštovana i da bi sve prošlo kako treba. Sve u minut mora da bude tačno. Postoji označen deo iza scene gde svi stoje dok kolega završava, međutim, nekoliko sekundi pred kraj, sledeći takmičar maltene bude tik pored scene. U tom trenutku, vidimo čoveka kako izlazi na scenu i počinje da tuče pevačicu", ispričala je u "Pulsu Srbije" Danica, pa nastavila:

"Oteo joj mikrofon i počeo nešto da priča. Obezbeđenje ga ubrzo izvuklo, i to je zapravo bilo u prenosu, samo što su kadriranjem uspeli da to opeglaju. Devojka je izuzetno profesionalno uzelo mikrofon od obezbeđenja i nastavila da peva. Ona se tresla, a mi smo bili u šoku. Tog čoveka je tuklo šest ljudi iz obezbeđenja i ne mogu da ga obuzdaju", rekla je pevačica.

Takmičenje za "Pesmu Evrovizije“ prvi put otkako postoji neće se prenositi na prvom kanalu RTS-a.

Radio Televizija Srbije je obavestila gledaoce da će isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU – Evropskom radiodifuznom unijom, u utorak 9. maja kada se održava prvo polufinale i četvrtak 11. maja kada će biti održano drugo polufinale od 21 čas, RTS 3 prenositi takmičenje za "Pesmu Evrovizije“.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna