Nakon dva masakra, koji su se dogodili u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu i na teritoriji Mladenovca, u kojima je nastradalo 17 osoba, a 21 osoba je ranjena, Srbija je zavijena u crno.

Čitava nacija potresena je ovim stravičnim tragedijama, a svi roditelji su u velikom strahu. Mnoge javne ličnosti izrazile su svoju bol i tugu zbog ovih nezapamćenih zločina, a pevačica Kaja Ostojić priznaje da i dalje ne može da dođe sebi nakon što je učenik sedmog razreda K.K. (13) upao u gorepomenutu školu sa pištoljem, ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja i ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

Kaja Ostojić.jpg
Instagram / kaya_ostojic 

"Užasno, nemam svest o ovome, kao da se ne dešava.Ne mogu da verujem da se to dogodilo kod nas, a najviše su krivi roditelji. Priča se da ga je otac vodio u streljanu i učio kako da barata oružjem. To je malo dete za takve stvari. To mi je potpuno šokantno. Ovom prilikom želim da izjavim saučešće porodicama koje su ostale bez svoje dece", rekla je Kaja za "Kurir" televiziju.

Pevačicina ćerka Nikolina ima 21 godinu i živi u Americi, a Kaja priznaje da je zabrinuta za njenu bezbednost.

"Naravno da jesam. Doduše ona je u Americi, a tamo je to još češće. Kod nas se ne pamte ovakve stvari, a tamo se to dešava. Tako da jesam zabrinuta. Moja ćerka je velika i odgovorna, ne želim da razmišljam o tome", rekla je ona.

Ćerka Kaje Ostojić
Instagram/Kaja Ostojic 

Kaja je zatrudnela sa 18 godina, u prvom braku, sa bivšim suprugom Nikolom Dragojlovićem. Pevačicina naslednica u Ameriku je otišla na studije, a nedavno je govorila o odnosu sa majkom.

"Mi smo uvek imale dobar odnos, kao drugarice. Drago mi je da imam mladu mamu. Opuštena je, mogu da joj kažem puno stvari zbog toga, da joj se poverim. Preselila sam se u Ameriku, krenula tamo da studiram. U početku mi je bilo žao mame, ali posle joj je bilo bolje, pa tako i meni. Igram odbojku i studiram", rekla je Kajina ćerka pre nekoliko meseci za emisiju "Premijera".

Tekst: Lepa&Srećna