Stravični događaji zavili su Srbiju u crno. Nakon što je u sredu, 3. maja 2023. godine, učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" K.K. (13) ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja ove škole, i ranio šest učenika i nastavnicu istorije, dogodila se još jedna tragedija.

Prethodne noći mladić U.B. (21) iz Mladenovca izvršio je novi masakr, u kome je ubio osmoro ljudi i ranio 14. Čitava nacija potresena je ovim dešavanjima, oglasile su se mnoge javne ličnosti a među njima i pevačica Ivana Selakov. Ona je podelila svoje iskustvo iz školskog doba.

"Nekako smo morali da ustanemo i stojimo mirno kad učitelj, nastavnik uđe. Poštovali smo ga. Nismo svalog nastavnika voleli, ali smo ih svakako poštovali. Ako bi neki đak bio problematičan svi ostali su ga izbegavali jer je bio „nevaljalo dete“. Danas su takvi kul i idoli. Ko je pravio probleme odmah je išao kod direktora, psihologa, ukor, izbacivanje..", prisetila se školskih dana pevačica, pa nastavila da prepričava svoje iskustvo u školi:


"Škola je bila institucija koja je uz porodicu vaspitavala i obrazovala decu. Danas je škola pojam bezvlašća i degradirane profesije. Ne smeš da se suprotstaviš đaku, da ga izbaciš sa časa, da mu daš keca", dodala je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna