Pevačica Anastasija Ražnatović u četvrtom je mesecu trudnoće, a ona i fudbaler Nemanja Gudelj na jesen će dobiti ćerku. Par je odlučio da pre toga, u julu mesecu, u Španiji sklopi građanski brak, dok će crkveno venčanje i veliku svadbu organizovati sledeće godine, piše "Informer".

"Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se venčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sledeće godine prave crkveno venčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi", tvrdi izvor pomenutog lista.

anastasija raznatovic i nemanja gudelj aps-min.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Anastasija poslednjih meseci većinu vremena provodi u Sevilji, gde Nemanja ima profesionalni angažman, a trenutno je u toku procedura za dobijanje stalnog boravka u Španiji, zbog čega je pevačica sprečena da dođe u Srbiju.

"Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica", dodao je izvor.

Anastasiji će kuma na venčanju biti najbolja prijateljica Tara Milutinović, mlada srpska glumica.

"Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine", ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

Tara Milutinović nedavno se prvi put pojavila na filmskom platnu, u ostvarenju "Ala je lep ovaj svet", a pored toga igrala je i u serijama "Tajne vinove loze" i "Kamiondžije". Unuka je legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića i završila je dva fakulteta - ekonomiju i glumu.

"Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe. Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala, rekla mi je da ja treba da budem ja", ispričala je Tara jednom prilikom.

Anastasija Ražnatović je, inače, jednom prilikom, govoreći o bratancu Željku, istakla da ne može ni da zamisli kakav je osećaj imati svoje dete.

"To je stvarno neopisivo. Ako mi je takav osećaj kada držim bratanca, mogu misliti kakav bi mi bio osećaj da je to nešto što je raslo u meni devet meseci, da je moje dete. Prosto je osećaj predivan. Gledam i razmišljam: 'Bože, ako ikada u životu nešto krene da mu bude loše, neka se sve to prebaci na mene'", rekla je svojevremeno pevačica.

Još fotografija Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram/raznatovicanastasija Srećni i zaljubljeni, svi pitaju kad će venčanje?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna