Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, porodila se u ponedeljak, 17. aprila, i na svet donela njihovog drugog sina, kome su dali ime Krstan. Bogdana se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, a iste večeri upriličeno je veliko slavlje u domu Ražnatovića na Dedinju.

Bogdana i Krstan danas su napustili porodilište, a Veljko je došao po njih noseći u ruci šarenu nosiljku za bebu koja je svima privukla pažnju, budući da na sebi ima aplikaciju tigra. U njoj su Ražnatovići iz porodilišta izveli i starijeg sina Željka, koji je rođen u junu 2020. godine.

"Odlično sam", kratko je rekla Bogdana okupljenim medijima dok je izlazila iz bolnice.

Bogdana i Veljko Ražnatović
ATA / Antonio Ahel 

Krstan je, inače, rođen na isti datum kada i njegov pokojni deda, Veljkov otac Željko Ražnatović. Odmah nakon porođaja Bogdanu su posetili suprug, mama Danijela i svekrva Ceca Ražnatović.

"4.200 grama i 54 centimetra. Ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je rođen moj pokojni suprug. Bogdana je super, a za Veljka ne znam da li je zaplakao jer sam bila preushićena. Željko zna da će dobiti brata, ali ne zna da ga je dobio! Slavlje je u našoj kući", rekla je tada pevačica za "Kurir".

Ime Krstan potiče od grčke reči "stauros", što znači "krst".

Još fotografija Bogdane i Veljka koje su nastale prilikom izlaska iz porodilišta pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Bogdana i Veljko Ražnatović izvode mlađeg sina Krstana iz porodilišta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna