"Dala sam otkaz, rešena da se posvetim sebi i da izvučem svoj maksimum u poslu za koji sam se školovala." Ovim rečima opisuje svoj životni plan Mina Nikolić, ćerka popularnog Marka Nikolića.

Legendarni srpski glumac čiju su karijeru obeležile uloge Karađorđa, Dragiše Popadića, poznatog kao Giga Moravac iz serije "Srećni ljudi", ali i brojni naslovi u pozorištu, preminuo je pre tri godine. Njegova naslednica je, takođe, završila glumu. Otac je neko vreme bio protiv toga, a onda poklekao.

"Da je njegova smrt nastupila iznenada, verovatno bih se i danas oporavljala od tog šoka", ispričala je Mina za "Gloriju". "Međutim, budući da je duže vreme bolovao, mogla sam da se pripremim za neminovno. Jedna koleginica mi je nedavno rekla da ju je smrt oca stigla tek posle deset godina, tako da očekujem nove udare tuge. Nemam potrebu da često odlazim na tatin grob. Posetim ga kad mi se nešto važno desi", istakla je Mina.

Mlada glumica je ispričala da u tim trenucima ne plače, već da s groblja najčešće ode bezbrižna.

marko nikolic.jpg
Damir Dervišagić 

"Ne pričam s njim, puštam mu muziku, najviše Olivera Dragojevića, Animalse, Bitlse, sve ono što je voleo. Sednem, zapalim mu cigaru. Nisam verovala da ću to činiti. Taj običaj mi je bio stran kada je mama mog druga sinu palilu cigaru i sipala koka-kolu na grobu. Sad ja imam potrebu da radim to isto", ispričala je Mina.

Ona je dodala da joj otac mnogo nedostaje i da su različite situacije u kojima oseti potrebu da ga nešto pita ili, jednostavno, da bude tu, pored nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna