Arijanu Grande fanovi ponovo napadaju, ovog puta zato što je veoma mršava. Kažu da izgleda "bolesno", poručuju da njeno stanje "uopšte nije zdravo", a ona je odlučila da se svima obrati novim komentarom na TikToku.

"Ja ovo ne radim često, ne volim i nisam baš dobra u tome", kaže Arijana, misleći na direktnu komunikaciju s fanovima. "Ali želim da vam kažem kako je ljudima kad se na njihovo telo obraća tolika pažnja... mislim da bi trebalo da budemo nežniji i da ih manje komentarišemo, kakav god da je povod.

Bilo da telo izgleda zdravo, nezdravo, krupno, sitno, seksi, ne-seksi... zaista bi trebalo da se potrudimo da ne komentarišemo toliko."

Po društvenim mrežama su mnogi objavili njene stare slike, od pre sedam godina, upoređujući koliko je bolje tada izgledala nego sada. Arijana je, međutim, otkrila poražavajuće činjenice o tom periodu.

"Baš tad sam uzimala antidepresive, a pila i alkohol uz njih, loše sam se hranila, bila sam na dnu, a sad mi kažu da sam tad izgledala zdravo", priča Arijana na TikToku. "A nisam nimalo bila zdrava. Nikad ne znate kroz šta sve neko prolazi", opominje ona svoje pratioce.

Ovo nije prvi put da se Arijana susreće sa negativnim komentarima, naprotiv. Najgore je, verovatno, bilo posle smrti njenog bivšeg momka, Meka Milera, koji je preminuo od prevelike doze narkotika. Arijanu su optužili da je baš ona bila "krivac" i da ga je "ostavila na cedilu".

Pevačica i reper su raskinuli mesecima pre ovog tragičnog slučaja, a ona je počela da se zabavlja sa Pitom Dejvidsonom. Mekova smrt je bila šok za nju.

Tada je prvo objavila samo crno-belu fotografiju svog bivšeg momka, a nešto kasnije i video uz sledeću poruku:

"Obožavala sam te od trenutka kad sam te upoznala, bilo mi je 19 godina. I uvek ću te obožavati. Ne mogu da verujem da više nisi tu", napisala je. Pričali smo o ovome. Toliko puta. Toliko sam ljuta, toliko sam tužna i ne znam šta da radim. Bio si mi najdraži prijatelj. Toliko dugo. I više od svega ostalog.

arijana grande 0385762848-min.jpg
Profimedia 

Žao mi je što nisam mogla da ublažim tvoj bol, da ga umirim. Stvarno sam to želela. Bio si najnežnija, najbolja duša, sa demonima koje nisi zaslužio. Nadam se da si sada dobro. Odmori se", napisala je Arijana tada.

Međutim, njen Instagram nalog je bio zasut tolikim negativnim porukama da su komentari morali da budu isključeni.

Pevačica i danas pokušava da se izbori sa talasima napada na društvenim mrežama, a najnoviji video pokazuje koliko joj je to ponekad teško.

Tekst: Lepa&Srećna