Proslavljena glumica Branka Katić ostala je bez majke Nade početkom 2022. godine, a i otac joj je preminuo skoro.

"U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom vremenskom razmaku su preminuli i mama i tata, koji su celi život živeli zajedno i bili veoma povezani. U Beogradu sam spletom svih tih okolnosti, da im budem što bliže, provela više vremena nego u poslednjih dvadeset godina", rekla je za hrvatsko izdanja magazina "Glorija" glumica koja se suočila i sa strahom od smrti.

"To su oni veliki gubici koji ne idu bez boli. I to su ona životna iskustva koja se samo jednom u životu dese uz čitav vrtlog emocija, suočavanja s prolaznošću i vlastitim identitetom. Putem sam shvatila da ne osećam klasičan strah od smrti, ali da je ona sada nekako tu, u eteru. Kažu terapeuti da se smrt istinski doživi samo kroz gubitak roditelja i jako bliskih ljudi. Ima dosta istine u tome. Sigurna sam da svi oni koji su prošli kroz ovo iskustvo znaju o čemu govorim", iskreno je rekla Branka Katić, koja je često isticala kako je ponosna na vrednosti koje su joj roditelji usadili.

Roditelji Branke Katić preminuli u poslednje dve godine
ATA / Antonio Ahel 

"Katići su neprestano u velikoj ljubavi i brizi jedni za druge. Ako se jedan dan ne čujemo, moja mama odmah pita je li sve u redu. Zahvalna sam roditeljima što su sestru Mariju i mene naučili da je svaki čovek vredan poštovanja i da novac nije merilo ljudske vrednosti. Stara garda, vredni i pošteni ljudi", ispričala je jednom prilikom omiljena srpska glumica kojoj su suprug Džulijan Forino i sinovi najveća podrška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna