Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, juče je napunio 25 godina. Tim povodom slavljenik je u jednom elitnom prestoničkom restoranu okupio svoje brojne prijatelje i članove porodice.

Gala žurku je uveličala i Ana Bekuta koja je pevala specijalno za Viktora, mikrofona se latila i ponosna mama Brena, a u jednom trenutku joj se pridružila i snajka Aleksandra Prijović.

Brenin Viktor slavio rođendan, zapevala i snajka Prija Privatna arhiva

Mlađi sin Lepe Brene navodno je napustio porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan na Novom Beogradu, a nedavno je u medijima odjeknula vest da se Viktor verio. Brena je ubrzo razrešila misteriju i objasnila da je na snimku bio njegov drug koji liči na njega, te da ona smatra da je Viktoru još rano za ženidbu.

"S leđa jako liče. To mu je dobar drug. Viktorovu svadbu ne priželjkujem, ali Stefanovu možda da", rekla je Brena, koja je zatim odgovorila i na pitanje da li je Viktor raskinuo vezu sa glumicom Milicom Tomašević, o čemu se takođe danima šuškalo.

"Jao ne znam, verujte mi, ko s kim raskida i šta rade. Mama sam koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci koji će po kulturi i vaspitanju upoznati nas sa izabranicom kada budu smatrali da to treba da se desi. Do tada, neka se zabavljaju i devojke i oni. Neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo pre tridesete godine. To važi i za muškarce i za žene", iznela je Brena svoj stav za pomenuti medij.

Još fotografija Lepe Brene pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Uvek sprema na promenu imidža!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna