Mašan Lekić i Kristina Nikolić postaće roditelji još jedne devojčice. Lepu vest je voditelj objavio na svom Instagramu i to baš na dan kada je njegov otac slavio rođendan.

Pol bebe otkrili su na moderan način - probušili su balon u kojem su se nalazili rezultati testa, konfete su bile roze boje, pa su njihovi pratioci saznali da će voditelj uskoro biti otac još jedne devojčice.

"Ćaletu srećan rođiš.. a za poklon..", napisao je autor popularnog serijala “Dosije” uz fotografiju sa porodičnog druženja.

Instagram/Mašan Lekić Mašan Lekić čeka dete

Mašan i Kristina imaju ćerku Zoi, a voditelj iz prvog braka ima naslednicu Miju. Mašan je godinama bio u braku sa Mirom, a vest da se razvode tada je mnoge iznenadila. Izvori bliski paru tvrdili su da Mira i Mašan već duže vreme imali nesuglasice koje nisu uspevali da prebrode, pa su oboje krenuli svojim putem.

"Brinuo sam kako će javnost gledati na to što se bivša supruga i ja nismo zvanično razveli. Istina je, međutim da smo Kristina i ja otpočeli vezu u vreme kada smo se Mira i ja uveliko razišli. Tada sam živeo na Zlatiboru, ona s Milom u Beogradu, ali smo ostali u divnim odnosima i sada smo prijatelji. Imamo ćerku koja nas spaja i dalje veže. Jedno drugome želimo sve najbolje i uvek smo tu da pomognemo i pružimo savet. Osnovni cilj nam je da ćerku izvedemo na pravi put", rekao je Mašan za "Story" i naglasio da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

"Oduvek sam želeo da imam puno dece i voleo bih da ih dobijem još. Moje najveće bogatstvo su Mia i Zoi. Tata sam koji sve radi, pripremam hranu, budim se noću. Nije im to ništa strano jer sam kroz sve to već ranije prošao, sada se lagano prisećam", rekao je tada Mašan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna