Kada seMilan Marić pojavio na sceni "Pesme za Evroviziju", malo ko bi u njemu mogao da prepozna onog istog glumca koji je težio više od 100 kilograma! Podsetimo, radi uloge ruskog pisca Sergeja Dovlatova, on je morao da se ugoji više od 30 kg.

Onda je stigao poziv za ulogu Tome Zdravkovića, a kako bi dočarao lik našeg legendarnog pevača, Milan je morao da se oslobodi velikog viška. Koja je njegova dijeta?

Nije mu to sve išlo lako, pre svega zato što se čovek oseća kao da je u tuđem telu. "Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi i odnosu prema svom telu. To nije telo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije.

milan maric dragana kosjerina-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe", kazao je tada Marić za Blic. Kako je uspeo da smrša? Ističe da je gladovanje ono što je njemu pomoglo da izgubi kilograme.

"Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam.

Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar - prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate", otkrio je glumac.

Više Milanovih slika pogledajte u galeriji!

Instagram / eugensmesni Popularni glumac morao je i da se ugoji i da smrša 30 kilograma - sve zbog uloga.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna