Tom Sajzmor umro je u bolnici, nakon što je porodica juče dala dozvolu lekarima da ga isključe s aparata na kojima je bio.

Njegov menadžer Čarls Lago rekao je da je Sajzmor umro u petak u bolnici u Burbenku u Kaliforniji, a pored njega su bili članovi porodice. On je zamolio sve da poštuju privatnost porodice Sajzmor.

tom sajzmor 0017492459-min.jpg
Profimedia 

Glumac je primljen u bolnicu sredinom prošlog meseca zbog aneurizme mozga, nakon čega je pao u nesvest. S njim je u tom trenutku bio menadžer, koji je pozvao Hitnu pomoć.

Prve informacije koje su tada stigle bile su da je u "kritičnom stanju", a potom su američki mediji preneli da je glumac od prijema u bolnicu bio na aparatima za održavanje u životu.

Sajzmor je rođen u radničkom delu Detroita, a diplomirao je glumu nešto pre nego što je ostvario uspeh u Holivudu, kada je dobio ulogu u filmu "Rođen 4. jula" Olivera Stouna 1989. godine.

tom sajzmor 0203864778-min.jpg
Profimedia 

Postao je globalno poznat devedesetih godina prošlog veka, posle niza uloga "jakih momaka", obično vojnika, policajaca ili kriminalaca. Glumio je i u filmovima "Natural Born Killers", "Pearl Harbor" i "Heat".

Najveći uspeh postigao je 1998. godine igrajući poručnika Horvata u filmu Stivena Spilberga "Saving Private Ryan".

Tom je iza sebe ostavio dva sina - blizance Džejdena i Džegera (17).

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna