Pevačica Jelena Karleuša planirala je da se sa pesmom "La bomba", u kojoj joj je gost Brazilac Pablo Vitar, pre tri godine predstavi na Evroviziji, a tada je trebalo da predstavlja Sloveniju, budući da ima i njihovo državljanstvo.  

"Imam slovenački pasoš! Pored srpskog, imam i njihovo državljanstvo, pa mogu da predstavljam i Sloveniju na Evroviziji. Moja baka po majci je bila Slovenka, zato imam njihov pasoš. Dobila sam poziv od slovenačkih organizatora da ih predstavljam na Evroviziji. Pesma 'La bomba' je ciljano rađena za Evroviziju. Kao specijalni gost na bini sa mnom je trebalo da se pojavi i Pablo Vitar. On je trebalo da bude naš kec iz rukava", rekla je Jelena za "Informer".

"Bilo je nekih tehničkih problema i odlučila sam da povučem pesmu. Pametno sam postupila jer je te godine izbila pandemija korona virusa i sve je stalo", objasnila je pevačica, koja je prošle godine javno podržala predstavnicu Srbije Konstraktu

Jelena Karleuša se svađa na Instagramu
Ata Images/Mateja Stanisavljević 

Pesma će se, kako kaže, naći na njenom novom albumu "Alfa", koji će svetlost dana ugledati ove godine. 

"Pesma je na 'spenglišu'. Malo je na engleskom, malo na španskom. To je u svetu u trendu i svi to rade, od Kardi Bi do Dženifer Lopez", kaže Karleuša.

Srbija će večeras dobiti svog ovogodišnjeg predstavnika na Evroviziji, koji će biti izabran u finalu takmičenja "Pesma za Evroviziju", a za tu titulu bori se 16 pevača

Jelena je već godinama pri stavu da će Srbiju predstavljati na Evroviziji samo ako je RTS direktno izabere, bez festivala, i pošalje je na ovo muzičko takmičenje.

Jelena Karleuša nakon razvoda otišla na more
Instagram/Jelena Karleusa 

"I vrapci na grani to znaju. Javni servis treba da me pozove jer me takmičenje sa bilo kim u ovoj zemlji ne interesuje. Naročito ne sa nekim amaterima ili ljudima koji ni u našoj zemlji nisu postigli uspeh, a kamoli u svetu. Strani mediji me stalno pitaju o Evroviziji, a ja se pravim da sam ja ta koja neće da ide. Ekipa sa RTS-a radije će pući ogromne pare i poslati na takmičenje nekog ko nije poznat ni u svom ulazu, nego mene ili neku drugu pravu zvezdu. Ko zna, možda u budućnosti budem radila nešto za Sloveniju i predstavljam ih na Evroviziji. Ako me u Srbiji neće, ima ko hoće", zaključila je za pomenuti list.

Još fotografija Jelene Karleuše pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Jelena Karleuša sama dizajnirala haljinu u kojoj se pojavila na konferenciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna