Džon Ham je bez ustručavanja govorio da ne želi da ima decu jer sebe ne vidi u roditeljskoj ulozi.

"Bio bih užasan tata. Gledam svoje prijatelje koji imaju decu i odmah pomislim: 'Čoveče, kako si uopšte budan u 6 ujutru, a kamoli da radiš nešto?' To mi nije važno. Imam nećake i nećakinje, a bio sam i učitelj. Sigurno sam proveo mnogo više vremena sa decom nego većina ljudi u svom životu", rekao je glumac koji je, kako se navodilo, zbog toga i raskinuo vezu dugu 18 godina sa glumicom i scenaristkinjom Dženifer Vestfeld. 

"Nisam mislila da ću doći u ove godine i da neću imati decu. Ipak, postigla sam neke druge stvari koje ranije nisam očekivala", rekla je glumica tada, a Džon je ubrzo uplovio u vezi sa 17 godina mlađom koleginicom Anom Oskiolom.

Par se upoznao na snimanju serije "Mad Man" a zajedno su od d2017. godine, iako su svoju vezu skrivali do 2020. Kako prenose strani mediji glumac je svoju dragu najzad zaprosio, a ona je oduševljeno pristala.

Verio se Džon Ham
Profimedia 

Šuškalo se da je Džona zaljubljena slavna Dženifer Aniston, ali ona to nikada nije potvrdila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna