Stevan Piale je u centru pažnje kao Luka Kanački u seriji "Igra sudbine", ali i njegov privatni život često dobije filmske obrte. O jednom od njih je progovorio i njegov kolega Ammar Mešić. On je otkrio kako je među njima postojala velika netrpeljivost.

Evo jedna jako zanimljiva stvar… Ali je stvarno istina. Pre serije "Igra sudbine", Stevan Piale i ja smo se često sretali po kastinzima i čak smo igrali u jednoj predstavi zajedno. Nismo imali ništa zajedničko sem jedne stvari…

"Nismo se podnosili, ni on mene, ni ja njega", napisao je Ammar Mešić na Instagramu. Kako kaže, nijednom od njih dvojice nije baš bio jasan razlog. Vrhunac je bio kad je Ammar izbacio Stevana iz stana.

Bilo je to na njegov 29. rođendan. "Isterao sam iz mog stana gde smo slavili. Razlog? Nemam pojma! Smatrao sam da tako treba jer se nešto pravio pametan. Mislim, ni danas nije ništa drugačije, ali eto! Kumovi... ", dodao je on, uz fotografiju sa Stevanom.

Komentari ispod ove objave, koju je podelio i sam Stevan, otkrili su još jedan detalj koji je pokazao da mu se nešto slično već ranije dogodilo. I to, ni manje ni više, nego sa suprugom Unom. Njih dvoje su se upoznali na snimanju serije "Šešir profesora Koste Vujića" u Valjevu i tad je mladi glumac zapazio lepu plavušu.

"Retko sam prilazio devojkama, osim ako baš vidim jasan znak. Kao, nešto sam ponosan. Zbog Une sam prešao preko svojih principa i dodao je na Fejsbuku. Za mene je to bio ogroman korak. Ja sam se zaljubio čim sam je video, a ona se pravila nezainteresovana", ispričao je Stevan.

Međutim, prošle su pune tri godine dok se među njima nije nešto "zaista" dogodilo. Tada je bio pozvan kod Unine sestre na rođendan i oni su se prvi put poljubili. Ipak, došlo je do problema o kojima glumac ne želi da priča detaljnije, a završilo se tako što je bio izbačen iz stana.

Danas je to samo tema za šale dvoje srećnih supružnika. Na osmu godišnjicu, on joj je čestitao rečima: "Bilo bi i više da me nisi izbacila iz stana u februaru 2014. na pravdi Boga... Dobro ajde, nije baš na pravdi Boga. Neka ostane zabeleženo da te iz godine u godinu sve više volim", poručio je ženi Stevan.

Koliko uživaju pogledajte i u galeriji slika.

Instagram/stevanpiale, Instagram/samosvegastavidosta Glumac Stevan Piale sa suprugom Unom

Tekst: Lepa&Srećna