Goldi Hon je nekad bila jedna od najpoželjnijih glumica Holivuda, a njena ljubav sa Kurtom Raselom je zaista legendarna. Poznato je da i u 77. godini održava izuzetno vitku liniju i da je fizički aktivna.

Zato nije ni čudo što na novim fotografijama snimljenim u Njujorku izgleda kao devojka. U crnim helankama i crnoj "puf" jakni, glumica je supermoderna, a oko struka je vezala i crno-belu košulju - u stilu koji bi mogla da kopira i njena ćerka pa i unuka.

Međutim, kadrovi snimljeni izbliza pokazuju da joj se na licu godine i te kako vide. Između obrva, Goldi očigledno redovno praktikuje botoks, a u usnama i obrazima su fileri.

goldi hon 0756796266-min.jpg
Profimedia 

Glumica ume da bude ironična na sopstveni račun, pa je paparacima pokazala napućena usta ne libeći se da liči na pravu patku. Međutim, dugogodišnja odanost sunčanju je uzela svoj danak, pa tako Goldi ima izražene pigmentacije svuda po licu.

goldi hon 0756796266-min.jpg
Profimedia 

Flekama od sunca su joj kompletno išarane i nadlanice, što je očigledno posledica koja se više ne da ničim izbrisati. Ona je više puta govorila o svojoj nezi. Kaže da je od majke naučila da cedi limunov sok direktno na lice, što je postupak koji dermatolozi nipošto ne preporučuju, imajući u vidu jačinu ove kiseline. Ono što je očigledno, to je da za sunčane fleke po licu kod Goldi nije bilo leka.

I dalje je "nepopravljiva", pa redovno uživa na plaži i ide na jedrenje. Pogledajte kako izgleda u kupaćem kostimu, u našoj galeriji slika!

Profimedia Glumica ne odustaje od sunčanja!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna