Za Ivanu Dudić kažu da je jedna od najlepših glumica mlađe generacije, a publika može da je trenutno gleda u seriji "Od jutra do sutra". Svi se slažu da je vrlo zgodna, što se vidi i na njenim slikama na Instagramu, ali i u scenama provokativnog sadržaja.

Njene izjave o ovakvim kadrovima, ali i njen ljubavni život, dodatno su zagolicali pažnju javnosti. Tvrdi da joj je mnogo teže da se ogoli emotivno, nego da se ogoli fizički. "Ljudi to skidanje uvek površno shvataju", objašnjava Ivana koja u privatnom životu ima daleko konzervativnije stavove.

"Poziv glumca je naprosto ekstrovertan i eksplicitan. Ja dajem vama sebe u svim mogućim i nemogućim okolnostima, situacijama, emocijama", kazala je Ivana jednom prilikom za Alo!. Ona veruje da je mnogo teže odraditi neku dramsku scenu i približiti muku nekog junaka nego se skinuti pred kamerama.

ivana dudic-min.jpg
Youtube / AmiG šou 

Slike su za nju od drugorazrednog značaja u muško-ženskom svetu. "Ja nisam takav tip da mi se sve dešava preko društvenih mreža", izjavila je za Gloriju. "Bitan mi je dodir. Naučila sam da mi momak priđe, da porazgovaramo, pa i da mi se udvara, što je danas praktično nemoguće.

Čini mi se da sada devojke više prilaze momcima, a ja jednostavno nisam tako vaspitana. Mada, nemam ništa protiv devojaka koje nemaju problem da dečku prve puste poruku, da ga pozovu sastanak.

To, naravno, nije neka tragedija, ali moj utisak je da se sve, pa i muško-ženski odnosi, izobličilo. Mogu samo da ih savetujem da budu strpljive i prava osoba će sigurno naići. Duboko verujem da svako na ovom svetu ima svog para i da će se sa njim jednog dana naći i prepoznati."

Pogledajte kako ona voli da se dotera kad izlazi - u galeriji slika, kao "srpska Lara Kroft".

ATA / Antonio Ahel U crnoj modnoj kombinaciji kao "srpska Lara Kroft".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna